diumenge, 22 de juny del 2014

M'has fet venir gana

Va mirar el rellotge i va veure que encara faltava una hora perquè ell arribés. Estava ansiosa per sentir aquell moment. Tota la setmana esperant la seva arribada triomfal per la porta de casa seva, però aquella última hora se li faria pesada. Els pensaments de la última trobada encara fluïen per la seva ment. Recordar allò que havia passat durant les seves últimes trobades, l’excitava de gran manera, però havia de calmar-se, sinó l’espera es faria molt més llarga i feixuga. Només 1 hora, 60 minuts, 3600 segons…
Es va posar els cascs del mòbil i va començar a escoltar música. Estava a la cuina, acabant de preparar una mica el sopar. Es deixava endur pel ritme de la música. La tenia alta, es movia amunt i avall per la cuina. D’aquesta manera havia aconseguit centrar-se en altres coses que no fos el tacte de la seva pell. Anava mig preparada per rebre’l, anava en compte per no tacar-se. 
Aquell dia volia estrenar un vestit. Anàvem camí de l’estiu i a casa hi anava còmode amb aquell nou vestit. Li arribava a l’alçada del genoll, amb una mica d’escot però deixava l’espatlla al descobert, era una invitació perquè ell jugués amb la seva esquena i notés com li podia fer caure amb un lleuger moviment, però no podia pensar en allò en aquell moment.
Va seguir preparant una amanida pel sopar, la música forta i els seus pensaments recordant com la llengua d’ell li havia recorregut tota l’esquena durant la seva última trobada. Es notava excitada, amb ganes de notar-lo, però encara faltaven més de 45 minuts per poder veure’l. L’ànsia la començava a portar pel mal camí, però l’excitació la refrenava una mica.
Una nova cançó sonava a través del seu mòbil, ben fort va pujar el volum, era una de les seves preferides, com quan ell jugava amb el seu coll i l’orella…no aconseguia deixar de pensar en el seu tacte, en les seves carícies. Arribava el punt àlgid de la cançó i en aquell moment la porta de casa seva es va entreobrir.
No va escoltar res, de fet, sempre tenia costum de deixar la porta oberta perquè ell entrés sense cap problema. Però va aixecar la vista i encara quedaven 40 minuts per la seva arribada, el que no sabia és que algú havia entrat a casa seva. Seguia a la cuina, preparant coses pel sopar al ritme de la música.
Ell ja havia arribat, però ella no se n’havia adonat. Es va situar a l’entrada de la cuina i va observar com ella es movia. Estava d’esquena i li agradava contemplar-la. Es va fixar en el seu vestit i una part de l’esquena al descobert. Gaudia d’aquella vista i sabent que ella no s’esperava la seva arribada tan aviat. Repenjat al marc de la porta, escoltava la música que desprenia el seu mòbil. Tenia el volum massa alt i allò li impedia saber de la seva presència.
Seguia preparant coses, llavors ell no se’n va poder estar més i va decidir apropar-se lentament cap a ella. De cop i volta ella es va veure sorpresa. Li va arribar una flaira d’ell, va aixecar la vista per mirar l’hora però va veure que encara mancaven 35 minuts per la seva arribada. Va pensar que eren les ganes que tenia de veure’l, però no sabia que estava darrera seu.
Es va quedar aturat darrera d’ella, a una distància prudencial. Tenia ganes d’olorar-la, de tocar-la, de jugar amb ella, però també li agradava gaudir d’aquell bonic espectacle tot preparant el sopar. Finalment, no es va poder resistir més, tenia ganes de devorar aquella esquena, de fer saltar el vestit i deixar-la nua. Volia jugar amb ella, en tenia tantes ganes que no va poder reprimir el seu proper moviment.
Ella va tornar a flairar l’olor d’ell. De cop i volta, va notar com una mà la recorria de dalt a baix, va sentir ràpidament que eren les mans d’ell. Es va excitar de cop i volta, no esperava la seva arribada tan aviat. No van intercanviar paraules però si que es van deixar emportar pel moment. Es van aplicar les ganes que havien sentit durant tota la setmana per deixar-se anar amb el Carpe Diem.
Les mans d’ell van recórrer tota l’esquena. Notava la seva pell fina com s’anava eriçant lentament al pas dels seus dits. Va començar a jugar amb el seu coll, li feia petons suaus que encara l’excitaven molt més. Seguidament va buscar el lòbul de l’orella per arrencar-ne un primer gemec suau però molt plaent. Ella es deixava portar. S’havia tret els cascs i havia deixat la música sobre el silestone de la cuina. Seguia notant el seu joc sensual i com anava combinant el coll, l’espatlla, l’orella, tot l’embriagava per poder-lo sentir una mica més.
Estava amarat d’ella, tenia ganes d’excitar-la encara més. Li va mossegar suaument l’espatlla per després fer-li caure una tira del vestit. Un dels pits va quedar a l’aire i amb les ganes que s’havia reservat durant tota la setmana, va decidir tocar-lo, acariciar-lo, embriagar-lo de la seva llengua. Ella en tenia necessitat de sentir encara una mica més. La tenia posada contra la cuina, notava la pressió del seu cos, mentrestant jugava amb el seu pit i amb el seu coll, una combinació que l’havien sobre excitat.
Ell tenia moltes ganes, va decidir treure l’altra tira del vestit i va ser quan es va desplomar al terra. Els dos tenien moltes ganes, es van deixar portar pel Carpe Diem i van gaudir al màxim d’aquell moment. La va girar, es van mirar i es van besar. Dins les seves boques van convergir totes les ganes que havien anat guardant durant tota la setmana. El joc havia de seguir.
Embriagada com estava per notar la seva llengua per tot el cos, ell va iniciar el camí lent i tortuós pel seu coll, tot baixant per buscar els seus pits. Tenia ganes de xuclar-los lentament, de tocar-los, de prémer el punt màxim de plaer. Notava com la llengua d’ell s’anava apropant a la part més sensible del seu pit. Va començar a deixar anar lleus gemecs que corresponien amb el plaer que estava sentint.
Ella havia aconseguit treure-li la camiseta i els pantalons. Notava com tenia moltes ganes de fruir amb ella. Estava recolzada contra la cuina. Els dos cossos s’atreien un a l’altre. Notava com la llengua seguia jugant amb els seus pits. Els tocava, els premia, la tenia totalment excitada.
La va posar estirada sobre el marbre de la cuina. Va baixar la llengua pel melic tot buscant la seva roba interior. Hi va passar el seu alè per sobre i ella es va excitar encara molt més. No podia pensar en qualsevol altra cosa que en el plaer que ell li podria donar. Estava totalment amarada d’ell, necessitava sentir-lo fins a la més extrema profunditat del seu cos.
Estava tota nua, sobre el marbre de la cuina. Notava com ell anava jugant amb els dits, la boca, la llengua. Gemegava sense parar. Li agradava notar aquell cúmul de circumstàncies en el seu sexe. Però tenia la necessitat de més, calia arribar al màxim nivell.
De cop i volta, ell la va agafar, la va fer baixar, la tenia contra la cuina. Notava com ell tenia ganes d’entrar dins seu. Es va arraulir contra el seu cos i com lentament anava entrant tot el plaer dins seu. Els dos van fer un gemec llarg i sostingut. Ella s’aguantava pel cos d’ell i no aconseguia tocar de peus a terra. Les embranzides anaven entrant i sortint, s’aguantava amb el cos d’ell.
Li agradava notar com entrava tot fins al fons, a un bon ritme que feia posar-la encara més en situació. Ell estava totalment excitat i per encara provocar-la molt més es quedava en el seu punt més al fons per deixar-la amb moltes més ganes per seguir impartint un ritme ràpid que li feia saltar tot el plaer de la setmana, gemegaven els dos sense parar, es deixaven portar pel desig.
Després va parar. Ella tenia la mirada perduda en el desig d’aquella arribada abans d’hora. En volia més, no la podia deixar així, en aquell moment, en aquell precís instant. Però senzillament era una parada per incrementar el desig. La va fer recolzar amb les mans agafada a la cuina i va decidir que havia d’entrar de nou a dins. Les embranzides eren fortes, notava com tot el seu sexe entrava fins al fons. Un ritme pertorbador la feia gaudir al màxim.
La mà d’ell recorria el seu sexe, mentrestant ella notava com entrava tot a dins. Ritme ràpid, ella no podia parar de gaudir-lo. Encara augmentava molt més les ganes al notar com el dit anava jugant amb el sexe, no podia parar, volia més, volia sentir-ho tot. Els dos anaven al màxim, encara volia més, ho notava, la situació era totalment descontrolada…fins que els dos es van unir al crit uníson del plaer màxim. S’havia desfermat la passió i havien arribat on reclamaven els seus cossos durant tota aquella setmana. 

Asseguts al terra de la cuina, ell li va dir, M’HAS FET VENIR GANA… Aquell només era l’entrant d’aquella nit, quedava sopar i postres.

1 comentari: