dijous, 6 de desembre del 2018

"Les marques del Marquès" PART 5

10. DIUMENGE DE PLATJA I…

A partir d’aquest moment, la història entre els dos va anar in crescendo. Ja no es tractava de veure’s esporàdicament sinó que a voltes quedaven per fer alguna escapada d’un dia.  Quelcom havia canviat entre els dos. Ja no només eren bons amics i companys de sexe, sinó que havia esdevingut una nova relació, els dos ignoraven cap on els portaria i què passaria en un futur.

En Jaume va recordar un d’aquells dies quan va tancar els ulls fortament. Li va venir un flaix a la ment per una de les experiències que més el va excitar. Semblava que aquell vespre donava els seus fruits i cada vegada tant ell com la Clara estaven més animats. No tot era culpa del vi, sinó que els records feien de les seves i avivava la relació. Qualsevol excusa era bona per fer un remember.

  • No saps pas quina imatge m’acaba de venir al cap… - va exclamar en Jaume.
  • De moment, no he aconseguit llegir els pensaments de la gent, però si dones alguna pista qui sap - va contestar la Clara.
  • Recordes un dia que vam anar a la platja?
  • Hem anat vàries vegades a la platja, però ara mateix no em ve al cap un moment concret…alguna pista més?
  • Jo sí que ho recordo! Un dia que tornant vam trobar moltes retencions i tu et vas animar i…
  • No segueixis, que ara sí que ho recordo! Aquell dia va ser dels entretinguts. M’havies provocat molt durant tot el dia i com saps, la venjança és un plat que se serveix fred o calent, com vulguis - va somriure la Clara.
  • Jo crec que va ser la primera venjança calenta de la història, perquè els resultats van ser d’allò més entretinguts - va esclafir a riure.

El silenci de nou es va apoderar del capvespre. En Jaume no podia evitar recordar el passatge d’aquell Diumenge de platja i…. Com ell sempre deia, un diumenge amb final ben feliç.


Era un diumenge d'estiu a la tarda, veníem de gaudir d'un dia de platja calorós i sufocant. Els nostres cossos venien embriagats de calor i de sol, però després de tot un dia gaudint de l'estiu, ja en teníem prou i desitjàvem arribar a casa quan abans millor, però les cues a la carretera desistien l'intent d'arribar ben aviat, semblava una autèntica processó enmig de la carretera...cotxes i més cotxes...

Ens movíem pocs metres i el cotxe es tornava a aturar, i així llarga estona amb una calor sufocant, tot i l'aire del cotxe, la intensitat del sol ens feia caure alguna gota de suor... La ràdio amenitzava aquell camí que no semblava tenir fi. De tant en tant, sorgia alguna conversa, però els silencis em portaven a recordar escenes d'aquell dia de retencions i platja.

A primera hora del matí vam arribar, després d'una suau volta pels carrers sinuosos d'aquella vila de la Costa Brava, vam trobar un raconet amb poca gent per situar-nos. A la platja vam passar un dia distret. Enmig de la retenció el pensament va anar directe a un moment determinat del matí, quan els dos entràvem a l'aigua i amb la complicitat de la calor vas mirar a banda i banda per posar sense pudor ta mà per sobre del meu banyador. Tenies ganes de jugar i jo també, però una colla d'adolescents es van apropar fins on érem i ens van fer desistir de qualsevol joc.

El cotxe es va moure encara no dos metres, però la meva ment s'havia quedat aturada en aquell instant del matí quan notava les teves fines carícies sota l'aigua. En aquell moment, vaig notar una suau llambregada que m'observava. No ho vaig poder evitar, però el desig del matí era més que evident i te'n vas adonar a la primera.

Vaig intentar dissimular, però com que només portava el banyador, comportava que res fos més evident que el desig que s'anava manifestant en aquella tarda de retencions entre les meves cames. Vaig fixar la vista endavant, en qualsevol punt de la carretera, però no servia de res, el desig era massa intens, però aquell no era ni el lloc ni el moment perquè la situació agafés més embranzida...

Em vas mirar i vas fixar ta mirada en el meu banyador, però vas fer com si res dirigint la mirada cap a un altre punt, com si res passés... Fins i tot vas tancar els ulls, no sabia en què pensaves. Vaig arribar a la ingènua conclusió que tenies son i que el meu desig era passatger. Vist que semblava que t'adormies, em vaig centrar en moure el cotxe quan pertocava. Ara uns metres, aturat de nou...i aquest semblava el destí fins emprendre el camí cap a casa.

La situació no tenia marge de millora, la música seguia sonant, tu semblaves adormida i a mi a voltes em queia una gota de suor...tenia la ment perduda in the middle of nowhere, vaig moure el cotxe i en aquell precís instant vaig notar com la teva mà recorria el meu banyador. Em vaig quedar glaçat perquè no esperava ta reacció en aquell moment i més quan semblava que dormies.

No podia treure els ulls de la carretera per por de topar amb el cotxe de davant, però notava com ta mà es passejava sense cap mena de pudor per sobre del banyador. El meu desig va reviure en dècimes de segon, apuntava en força amb el tacte suau que notava sense parar.

Ens vam aturar de nou en aquell via crucis de diumenge. Per sorpresa meva, vaig deixar de notar la teva suau mà, però en aquell instant va arribar la sorpresa. Vas tirar el seient cap enrere tot convidant-me a entrar en acció. No ho vaig poder evitar i la meva mà va començar a recórrer les teves cames morenes pel sol...els genolls i anar pujant suaument, acariciant l'entrecuix amb decisió tot deixant que ma mà seguís gaudint d'aquella cua d'estiu. Volia seguir més amunt, però el clàxon del cotxe del darrera m'indicava que havia de parar i reiniciar la marxa del cotxe...

Vam avançar uns metres i de nou ens vam aturar. Vaig iniciar una conversa sense sentit, només et volia desconcentrar perquè a les poques paraules ma mà tornava a estar al teu entrecuix per rememorar aquelles sensacions amb la voluntat de trobar el plaer d'aquella llarga cua.

Vaig seguir pujant la mà. El vestit s'anava arronsant. Les cames preses pel sol copsaven la meva mirada. Estava més pendent d'aquella imatge que del que passava a la carretera. Pujava suau, però amb pas decisiu...fins que vaig topar amb el biquini. El vaig recórrer i el vaig rememorar fins a topar-me amb la fina tela. Conforme anava passant el suau tacte, ta respiració anava en augment. La situació em posava més i més i les ganes de descobrir anaven in crescendo.

Vaig topar amb diversos impediments, vaig jugar amb el llaç fràgil que aguantava aquella poca roba que amagava el  teu punt de desig i plaer. Les ganes em portaven a jugar amb el llaç fins que...no ho vaig poder evitar més i vaig desfer el llaç per obtenir via lliure al plaer màxim i gaudir d'aquella imatge teva, estirada al cotxe i demanant més, més....

El biquini s'havia desfet, el llaç havia desaparegut i ara tenia via lliure per poder gaudir d'aquell magnífic espectacle. Les mans seguien buscant els punts de màxim plaer. Passava el dit suau per sobre el sexe, acariciava sense parar. Ta respiració s'accelerava més i més. S'escoltava suau el brunzit de ta respiració accelerada, el dit no parava de moure's i just en el punt que va entrar a dins sense problemes, vas tancar les cames per seguidament deixar anar un llarg sospir.

Com més entrava i sortia, més gaudia d'aquell espectacle, però de sobte els cotxes de davant es van posar en moviment i un nou clàxon va sonar tot invitant que reprengués la marxa. D'una revolada vaig iniciar de nou la marxa, però amb ganes d'aturar-me  per seguir gaudint del teu sexe.

Però la sort em va abandonar just en aquell moment, els cotxes semblaven no aturar-se i havia d'estar pendent de la carretera. Tenia els dits molls pel teu desig i al notar-los les ganes venien amb més força. Els cotxes seguien avançant, no podia fer res, només conduir, però en aquell precís moment vaig notar quelcom.

Ta mà va tornar a jugar amb mi, la va passar per sobre el banyador suaument, fent que es desfermés. Tocava per sobre i premia en el moment més inesperat...però havia de tenir la vista fixada a la carretera per evitar topar amb els altres. La circulació era més fluida però tu no paraves de jugar. No sé pas com que vas aconseguir treure el meu punt de plaer del banyador, tenies via lliure per acariciar i fer el que volguessis.

Em costava molt aguantar la seriositat davant del volant. La mà embriagava el meu sexe, pujava i baixava sense aturador... De nou els cotxes es van aturar, sense ni pensar-ho vaig notar com ta boca s'apropava cap al meu sexe, sense ni pensar-ho la vas endinsar per iniciar una sèrie de moviments que em portaven al màxim plaer. No podia deixar de gemegar, no podia gaudir més d'aquella situació enmig de la retenció de diumenge sense que ningú sabés el que estaves fent. Entraves i sorties amb decisió, discreció i força.

La situació era totalment incontrolada. Vas aturar el ritme per fer-me patir un xic més. M'observaves la cara de plaer a cada moment que anaves fins al fons, t'encantava la morbositat de la situació i tot plegat et portava a fer-me gemegar més i més, volies descontrolar-me, m'estaves portant cap allà on volies. No sabia si podria aguantar massa estona més les teves embranzides.

Però en aquell moment, un clàxon va xisclar amb força i em va tornar a la carretera. Et vas moure d'entre les meves cames per deixar-me conduir. Tenia ganes de més i més, però la retenció s'havia dissipat i la carretera restava lliure per arribar en uns minuts a casa.

Vaig prémer l'accelerador, necessitava arribar com abans a casa, aquella retenció no podia acabar així. Teníem els cossos amarats de suor i humits pel plaer. L'excitació i la morbositat de la retenció no es podia acabar així, hi mancava un punt i final.

Per fi aparcava el cotxe. Vaig agafar ta mà i vam pujar d'una revolada cap a casa. Al traspassar la porta la meva mà va fer caure la poca roba que portaves deixant només per mi la vista del biquini negre. Vaig situar la mà sobre el llaç i vaig fer caure'l al terra. Vaig fer el mateix amb la part de dalt. Els cossos salats van adreçar-se cap a la dutxa, mentre hi anàvem et vas desfer com si res del meu banyador.

L'aigua fresca va començar a mullar els nostres cossos. Anava regalimant pel cabell, pel coll, els teus pits, el teu melic, el teu sexe, les teves cames...la meva boca va començar a jugar amb el coll, a mossegar-lo suaument mentre amb la mà premia el cul. Vaig posar un xic de gel per ensabonar-te el coll, baixant després cap als pits, resseguint la seva forma i prement-los de tant en tant per aconseguir un suau gemec.

Un xic més de gel per ensabonar-te el ventre. Llavors et vaig posar contra la paret de la dutxa per gaudir de la teva esquena. Les mans lliscaven per ella, volia arribar al cul per poder-lo prémer amb força a l'hora que l'ensabonava. T'encantava que ho fes, la teva respiració accelerada n'era el testimoni més evident...

Et vaig posar més contra la paret, vaig posar gel a la mà per ensabonar el teu sexe. La mà no només volia fer-ho sinó que pretenia fer-te gemegar un xic més. Notaves com t'anava acariciant, ho feia des del darrera perquè així notessis com el meu sexe t'anava prement contra el cul. El movies per notar-ho millor i cada vegada que la mà entrava un xic dins teu, premies amb més força contra el meu sexe...

Cada vegada tenies la respiració més accelerada. Volia fer-te patir com tu ho havies fet a la retenció. Vaig parar per seguir ensabonant les cames. Notaves com anava baixant, deixant enrere el teu punt màxim de plaer, però m'encantava aquella visió tota plena de l'escuma per tot el cos torrat pel sol, amb les fines marques del biquini.

Quan ja et tenia tota ensabonada, vaig engegar de nou l'aigua. Vaig anar traient l'escuma del sabó i a l'hora resseguia el camí de l'aigua. M'aturava al coll, però més avall vaig resseguir la forma dels pits i vaig passar la llengua per les marques del biquini, allò et feia esbufegar un xic més. Vaig seguir baixant per passar aigua pel melic i fer una nova aturada al teu sexe...

L'aigua es passejava amb força pel teu sexe calent que contrastava amb la frescor de l'aigua. Vaig resseguir la marca del biquini amb la punta dels dits, després vaig fer el mateix amb la llengua. La passava suau, fins que vaig arribar al teu darrera i vaig mossegar-lo en el punt que trencava amb la morenor del sol, aquell gest et va fer gemegar amb força.

Vas agafar d'una revolada el gel per començar-me a ensabonar. Ho vas fer per tot el tors nu. Notava com les teves mans es movien pels pectorals, baixaven amb discreció cap al meu entrecuix. Sentia com anaves arribant, un xic més de gel i vas començar a ensabonar el meu sexe que feia una bona estona que volia notar-te. 

En aquest punt em vas manar que t'ensabonés les natges. Vaig obeir i situada així vaig començar a passar el sexe pel teu darrera. Notaves com es passejava amunt i avall i et feia copets, primer amb suavitat i després més fort. El sabó comportava que fregués amb suavitat, discorria el sexe sense problema pel teu cos. T'encantava notar-ho, era com si em masturbés i et posava a mil. Et premia el darrera amb la mà amb força. Només feia que gemegar cada vegada més, aquella situació ens posava massa, però vaig parar i et vaig deixar fer, perquè si seguia en aquell punt amb el teu darrera ensabonat...

Vas prendre la iniciativa i et vas girar. Les mans es movien amunt i avall, deixant sentir la meva respiració accelerada. Vas engegar de nou l'aigua fresca per anar traient el sabó. L'aigua em recorria tot el cos, et vas ajupir i mentre sentia que l'aigua recorria el meu sexe, te'l vas posar dins la boca i vas fer-me reviure el joc que havies iniciat al cotxe. M'encantava notar com la teva boca jugava amb la punta i la mossegaves.

Notar-te d'aquella manera i amb el suau tacte de l'aigua m'excitava de sobre manera. Vaig aixecar-te, et vaig posar contra la paret i amb l'aigua pels nostres cossos i sense dilacions vaig entrar dins teu amb força. Tenia ganes d'entrar, de moure'm dins teu. Em movia lent, sense parar, xuclant els teus pits i mossegant-los suaument. Els dos gemegàvem amb força i tu et movies contra la paret per notar-me ben al fons.

Els dos gemegàvem cada vegada més, l'aigua seguia caient pels nostres cossos. Les embranzides arribaven quasi fins l'extenuació. Els teus pits es marcaven més que mai en el vidre. Et movies per notar-me perfectament i t'encantava com m'agafava al teu darrera amb les mans amb aquell ritme irrefrenable...

Poc podia esperar que et mouries d'aquella manera...els gemecs s'havien convertit en crits, la respiració accelerada anava al límit, poc més podria aguantar entrant amb aquella força dins teu. Et vas moure de nou per fer que deixés anar tot el plaer que portava dins teu amb un crit de gratificant plaer...

Ens vam quedar exhausts per aquella jornada de platja combinada amb una llarga retenció on tot havia començat. La dutxa final havia estat un bon final, mentre l'aigua seguia caient sobre els nostres cossos i ens feia treure l'augment de temperatura amb aquell final d’infart.


11. EL PLAT DOLÇ

Mentre en Jaume i la Clara seguien asseguts a la terrassa de casa seva, l’Anna ho feia tota sola en el seu luxós pis. Estava decaiguda pel càstig que havia rebut. Provenia d’una bona família i segons quin escàndol l’hauria perjudicat molt, per aquest motiu es va veure obligada a acceptar el pacte que havia subscrit amb la Clara. Va deixar la feina i va intentar reconduir la seva vida.

Tots es van quedar de pedra quan va comunicar que deixava el seu càrrec dins l’empresa. Tothom sabia que era una dona amb molta ambició i aquella marxa enrere no encaixava en el seu perfil, quelcom havia passat, però només en Jaume sabia quin era el motiu que s’amagava darrera de tot plegat. Aquella gravació amb vídeo tenia el seu pes en or. Si mai ho veia el pare de l’Anna, tot el seu món s’hauria acabat.

Durant els primers dies va decidir marxar de tot i tothom. Va agafar les maletes sense donar cap mena d’explicació i se’n va anar ben lluny, necessitava fer un reset per començar de nou.  Mai ningú li havia parat els peus i havia fet allò que volia i quan volia, però la Clara va esdevenir el seu primer escull, la primera dona, la primera persona que un bon dia la va posar a lloc.

Aquella setmana lluny de totes les mirades i desconnectada del seu entorn li va servir per encaminar de nou la seva vida. Aquella experiència havia servit per fer-la madurar i lluny d’enfonsar-se va prendre la decisió de començar de zero. Volia demostrar qui era, una dona ferma i que es valia per si mateixa. Volia oblidar tot el passat que l’arrossegava i poder dir a tothom sóc l’Anna i no la filla de…

Per aquest motiu va iniciar una nova vida, nova feina i fins i tot va pensar en noves coneixences. En aquest punt el món 2.0 va resultar clau per obrir-se a noves persones. En principi no es volia veure amb ningú, només conversar via les xarxes socials, però era el moment de fer el pas endavant, l’havien convidat a prendre El plat dolç.

Feia ja un temps que s’intercanviaven missatges, xerrades, estones. Tenien la lleugera sensació que es coneixien molt, però no s’havien vist mai. Parlaven molt, però no s’havien escoltat la veu. S’havien imaginat molt, però no s’havien vist presencialment. Havien fet volar molt la imaginació, però no l’havien portat a la realitat. Però totes aquelles sensacions en breu s’acabarien, aquella nit havien quedat per sopar, per coneixes, per parlar, per olorar-se, per intercanviar una simple mirada…

El primer contacte va ser del tot diferent. Quan veus una persona, saps de sobres si era allò el que esperaves o no. Certament, els dos van quedar satisfets del primer contacte visual. Les primeres paraules, la primera creuada de mirades, el primer somriure, el primer joc amb la presència dels dos. Es miraven, s’indagaven, s’observaven sense parar. El feed back directe va ser el primer punt d’un llarg sopar.

Asseguts a la taula, van començar a xerrar. Semblava que es coneguessin de tota la vida. Hi havia una bona interacció entre els dos. Es van començar a explicar històries. Era una conversa amena. Si hi hagués algú a la taula del costat, pensaria que senzillament tenien una conversa animada, distreta, plena de paraules, però si era capaç d’anar un xic més enllà es dibuixava la química que s’havia creat entre els dos.

Les mirades es creuaven de manera constant, ell aprofitava per fitar-li el cos, es fixava en com anava vestida, en els complements que portava. La parada a les parts del cos d’ella que quedaven a l’aire o les que donaven fruit a la imaginació eren obligades. Ella com aquell qui diu no ho percebia, però ell ja l’havia fitat. Havia creuat mirades de complicitat, fins i tot de desig.

Ella havia fet el mateix, però d’altra manera. Es va fixar en la manera com vestia ell. No va fitar el seu cos, però si que va fer una primera aturada obligada, les seves mans. Sempre que coneixia un home, la primera aturada la feia a les mans. Les analitzava, les mirava i és que sa mare sempre li havia dit que les mans són el reflex de l’ànima. Un cop fet aquest primer anàlisi passava a observar fets secundaris. Com vestia, com es movien els seus llavis, com gestionava, com…

pastedGraphic.png

L’intercanvi de mirades seguia. Els dos s’agradaven. El sopar seguia el seu camí. Les copes de vi anaven constantment cap a les seves boques. Els dos observaven com l’altre bevia, com menjava, com parlava…havien estat moltes converses allunyats un de l’altre i per fi es podien mirar, s’havien pogut tocar, mirar, analitzar…però encara hi havia espai per fer recórrer un xic més la imaginació.

Ja havien menjat el primer plat, el segon, havien begut vi, havien fruit de tot un espectacle amb els sentits de la boca. Era el moment de passar a degustar quelcom dolç. Ell es va aixecar per anar-ho a buscar. Quan va tornar cap a la taula, ella el mirava diferent, amb més desig, amb més ganes. Veure-la que el mirava així, li havia fet créixer els sentits. Començava a notar que allò dolç potser seria altra cosa.

Es va apropar fins a la taula, li va passar el plat per darrera per deixar-lo davant seu perquè comencés a degustar el plat més dolç del sopar. Al deixar el plat, no va poder obviar la bona olor que desprenia. Es va apropar sigil·losament cap al seu coll per poder-la olorar ni que fos un moment. La flaira que ella desprenia, li va entrar directament al nas. Era una olor molt plaent que li va fer revifar les converses apassionants que havien tingut només feia uns pocs dies. 

Ella va notar, com s’havia atansat aprop seu per poder-la olorar. Aquella situació la va acabar de provocar. Ell no se’n va poder estar de dir-li quelcom a cau d’orella, però el que no sabia és que l’orella era el seu punt feble. Es va atansar un xic enrere per escoltar ben bé el que li deia, ell es va deixar portar i va començar a jugar amb el seu coll. L’olorava, li encantava l’olor que feia i no podia deixar de jugar. Sentia com a ella se li posava la pell de gallina, aquell indicador el va animar a fer un pas més.

No se’n podia estar. Havia desitjat durant molt de temps aquell moment i ara la tenia allà, era seva, podia jugar amb ella, podia notar el contacte de la seva pell, el contorn del seu cos, la respiració més accelerada…un cúmul de circumstàncies que el portaven a emprendre un nou pas, la volia seva, volia notar-la i volia fruir de tot el seu cos. Per això va seguir jugant amb el coll, hi passava la llengua, l’olorava i ella es deixava fer mentre allò dolç seguia sobre la taula sense que ningú en fes cas.

Es va aventurar a provar una nova cosa, es va dirigir cap a l’orella i hi va jugar una bona estona. Aquell era el seu punt feble, ella amb això estava totalment perduda i es deixava portar sense pensar ni el lloc ni el moment. Estava totalment descontrolada, notar la llengua dins la seva orella la feia accelerar. La respiració augmentava lentament, li agradava notar la seva presència per darrera.

El joc del plat dolç seguia. La va aixecar suaument de la  cadira perquè els dos cossos es poguessin notar. Fins llavors havien fet una aproximació visual, quedava fer-la cos a cos, notar l’escalfor directament i no només per les mirades d’excitació i de ganes de jugar. Es van aferrar un a l’altre mentre ell seguia jugant amb el seu coll, mossegant suaument el lòbul de l’orella, fent que ella tingués una respiració accelerada.

Ell la va girar, es va enganxar al  seu cos, tot notant com a ell li anava creixent l’excitació. La mà d’ell va recórrer tot el vestit de dalt a baix, la d’ella va buscar el punt de màxim plaer fent que anés creixent segon a segon. Havia tingut moltes ganes de notar la seva presència sexual, mai hauria pensat que fos en aquell moment i per això va decidir descordar un botó dels pantalons per deixar pas a un segon i després a un tercer fins que va aconseguir fer passar la mà cap a dins per notar-la en la seva gran plenitud.

En canvi, les mans d’ell anaven jugant per tot el cos mentre seguia fruint amb el seu coll, l’orella, les espatlles, tot el que ella li permetia, però la mà era juganera i ja havia aconseguit descordar el vestit. Havia pogut jugar lleugerament amb els pits, els havia tocat suaument per sobre la roba i quan un dit es va escapolir per tocar-li el mugró, ella va fer un lleu esbufeg de plaer.
Les mans s’afanyaven a treure allò que els feia nosa i calor en aquell moment, la roba. Ell va aconseguir treure-li el vestit. La tenia allà davant, gairebé nua, jugant amb el seu cos. Ella va fer el mateix, li va treure la roba deixant només un bri del que portava. Ara hi havia pocs impediments perquè seguissin amb el seu joc. La va agafar amb la mà i la va conduir fins a la seva habitació.

Desitjava jugar amb tot el seu cos. No va deixar ni que arribés al llit quan va començar un joc de carícies. La va agafar per darrera perquè notés com la seva excitació anava en augment i per poder jugar amb tot el plaer del món dels seus pits. Els tocava suaument, però aprofitava l’ocasió perfecta per prémer la part del mugró. Ella anava augmentant la seva respiració i es deixava portar pel moment. La mà va baixar lentament cap a les seves calcetes. Notava com passava per sobre i com per darrera l’anava excitant amb el toc del seu sexe. Cada vegada estava més i més excitada.

La mà no se’n podia estar de fer una introspecció. Va entrar a poc a poc cap a dins. Notava com ella estava totalment humida. Tenia la necessitat de notar-ho amb els seus dits, de gaudir dels seus gemecs a cau d’orella. Després ell li va xiuxiuejar quelcom, fet que va aprofitar per recórrer amb el dit tot el seu sexe. Allò la va excitar de sobre manera. Notar el seu xiuxiueig i com s’anava accelerant li feia perdre tots els sentits.

Ella va aprofitar per posar la mà dins dels eslips, tenia ganes de notar com anava creixent, com anava augmentant, en definitiva volia notar el plaer dins seu. Hi anava jugant amb suavitat, la tocava, l’acariciava. Ell per la seva part, seguia jugant dins les calcetes, quan li tocava el punt dèbil, feia entrar un dit a dins, suaument, perquè ella deixés anar un nou anhel de passió.

Es van despendre de la poca roba que els quedava, ja no hi havia cap mena de barrera ni limitacions. Ella notava tot el poder del seu sexe i l’anava prement cap a ella, li agradava notar-ho d’aquella manera. Ell es va acostar al llit, es va asseure a una de les cantonades  i va fer que vingués directe. Es va apropar cap a ell, volia notar tot el plaer a dins seu, deixar-se portar pel joc. Ella dirigia el plaer, va notar com tot entrava fins al fons i iniciava un ritme suau però plaent. Ell agafava la mà amb els pits i hi jugava. Ella no podia parar, li encantava notar com entrava i sortia, com tenia tot el control de la situació, com li tocava els pits, com la mossegava. 

pastedGraphic_1.png
La suor dels dos cossos cada cop anava a més, ella seguia gemegant de plaer, notant tota la força a dins seu. Ell seguia entrant i sortint, li encantava tenir-la allà sobre. Els dos gemegaven de plaer. El millor punt és quan ella parava i notava el sexe en el punt més al fons del plaer. Les gotes de suor anaven caient sobre el llit, la passió era irrefrenable, l'èxtasi era total...

Estaven arribant a un punt d’excitació màxima. Ella va parar i es va posar de costat a ell, encara faltava l’assalt final. Ell es va estirar sobre el llit, ella es va posar d’esquenes a ell asseguda a sobre i va tornar a impregnar el ritme. Tenia ganes de fer-lo arribar al punt màxim de plaer. Ella d’esquenes a ell, podia controlar el joc dels dos, la mà d’ell li agafava les natges, les premia amb força a cada envestida que notava dins seu. 

Cada cop ella anava més ràpid, els gemecs dels dos eren més constants, més forts, més ràpid es movien els dos. La mà d’ell aconseguia arribar fins al clítoris  i aquella sensació va ser el punt culminant perquè ella fes un moviment ràpid que els va permetre als dos arribar al punt més alt de plaer. Tota la passió del sopar s’havia concentrat en aquell moment al crit uníson dels dos i amb un llarg anhel final.


Es van estirar sobre el llit, deixant passar els minuts. Relaxats, van seguir amb la conversa, amb les carícies deixant passar la brisa d’estiu per sobre els seus cossos. Finalment els dos es van adormir, encara amb el plat dolç sobre la taula esperant que algú se’l mengés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada