diumenge, 22 de novembre del 2015

La butaca


Quan es va comprar aquella butaca, ho va fer per un impuls. No sabia per què l'havia adquirit, però sabia que havia de ser seva. És aquella sensació que t'embriaga quan saps que una cosa t'ha de pertànyer encara que no en saps el motiu exacte, però el sisè sentit et condueix a comprar-la.

La butaca, la va situar a la seva habitació. De color negre, de pell, elegant, però tenia un problema: on la va ubicar, no acabava de trobar el seu espai. Aquell impuls per comprar va ser el mateix que va portar-lo a situar la butaca a la seva habitació, però sense saber-ne el motiu exacte, aquell era el seu espai. Algun dia en descobriria el significat.

El temps passava, la butaca seguia en aquell racó sense tenir una utilitat especial. Alguns cops s’asseia a la punta del llit i la fitava. Es començava a preguntar per què et vaig comprar? Per deixar-hi la roba? Mai ho havia fet i no en sabia el perquè. Per relaxar-se? Ho havia pensat, però el cos no l’empenyia cap al relax. Per llegir? Li agradava llegir i aquella butaca era perfecta, però tampoc era la resposta correcta. Quan portava una bona estona pensant, ho deixava córrer faltat d’una resposta clara. Massa interrogants i massa poques respostes.

Feia temps que no pensava en la butaca. Ja feia molts dies que anava molt atabalat amb la feina. Poc temps li quedava per pensar en fets banals com la compra de la butaca i el seu perquè. L’havia comprat i no calia donar-hi més voltes. De fet, es va convertir en el pensament intens que tens amb una persona fins que l’oblides perquè no et desperta interès. Però sempre hi ha un dia en què l’interès es reobre...

La farcida agenda de treball el portava a llargues jornades. Feia uns dies que la seva vida personal es limitava a anar a la feina i tornar a casa. Acabava extenuat , però li agradava, ho feia de gust. Al matí sabia que havia de marxar d’hora, però l’hora de tornada era un interrogant. Dies a les 9 del vespre, les 10, les 11 o fins i tot les 12...

Semblava que aquella situació de feina fins al capdamunt havia arribat al seu punt màxim. Aquell dia era conscient que s’havien acabat tantes hores de treball, els propers dies serien de calma i tranquil·litat. El seu cos es notava pesat i cansat. El seu únic desig era arribar a casa, despullar-se, dutxar-se i... De cop i volta li va venir al cap la imatge de la butaca.

Agafava amb força el volant. Durant els 30 minuts de viatge que tenia fins a casa s’imaginava arribant , obrint una ampolla de vi, despullant-se i...en aquest punt la butaca recobrava tot el sentit que se li podia esperar. Aquell era el veritable motiu perquè la comprés, per relaxar-se després d’aquells dies durs de treball, o almenys això va pensar.

Per fi arribava a casa, anhelava tancar el cotxe al garatge i enfilar escales amunt per obrir la porta i relaxar-se. Així ho va fer, va tancar el cotxe, la porta del pàrquing, va enfilar les escales i, quan va arribar a la porta, quelcom li semblava diferent. Era gairebé mitja nit i sempre deixava l’estora de l’entrada d’una manera, però aquell dia algú l’havia mogut...

Amb molta cura va obrir la porta, per no aixecar sospites per si algú l’esperava a dins. La tensió li tornava a recórrer tota la sang. Ni va tancar la porta per no fer soroll. Va deixar al terra amb molta prudència la bossa amb l’ordinador i va iniciar un trajecte que el portaria a les diferents estances de la seva llar per comprovar que no hi havia res d’estrany.

Va observar el menjador, però allí tot semblava amb un cert ordre, de fet ni recordava com l’havia deixat. Va seguir per la cuina, hi havia un plat sobre la taula, no recordava que ell l’hagués deixat, però podria ser. Es va aturar al primer bany, i tot en ordre. L’habitació dels convidats tenia un cert ordre, ningú hi havia entrat. El despatx seguia amb el seu comú caos, l’ordre dins del desordre, però res estrany. Va observar l’altre bany, i tampoc res que li cridés l’atenció. Mancava el seu dormitori, on la butaca l’esperava...

Va obrir lentament la porta del dormitori, tot era fosc, però hi havia quelcom que no s’ajustava a la seva normalitat, alguna cosa no anava bé. Gairebé s’escoltava els seus propis batecs del cor com es movien a cada passa que donava. No va gosar obrir el llum, però a sobre del llit hi havia una presència. S’hi va acostar lentament, a escassos metres el seu cor va deixar de bategar amb nerviosisme, es va calmar de cop quan va saber que era ella qui havia entrat al seu pis i dormia plàcidament al seu llit.

De sobte, ho va recordar, li havia deixat unes claus per si algun dia li venia de gust veure’l. Els flaixos de la llarga jornada de treball seguien caient quan de sobte va recordar que ella li havia dit que vindria a veure’l. Se n’havia oblidat totalment. No gosava fer cap mena de soroll, observava com dormia plàcidament sobre el seu llit, ocupant-ne la totalitat. Es va girar suaument per anar cap a la cuina, llavors va ser quan de nou la butaca va reprendre protagonisme. La roba d’ella estava ben posada sobre la butaca...

Es va dirigir cap a la cuina per obrir una ampolla de vi i relaxar-se. Se’n va posar a la copa i després es va dirigir de nou cap a l’habitació on dormia ella. Amb pas tranquil, va tenir la sensació que la butaca seria el seu temps de relax els propers minuts. Va desar la copa al terra i, amb molta cura, va treure la roba d’ella i la va deixar al despatx. Es va treure les sabates, es va descordar el cinturó i es va afluixar la corbata per deixar-la penjant de la butaca.

Acte seguit, es va relaxar i es va asseure. La sensació de seure i descansar el cos va ser única. Feia estona que ho desitjava i per fi va retrobar la pau que li mancava. Va fer un petit glop de la copa de vi, notava com baixava per la gola mentre la seva ment recordava capítols amb ella. Veure-la dormir el reconfortava i li donava una pau que li havia mancat els darrers dies.

Reclinat sobre la butaca observava la pau que li transmetia dormint. Ocupava gran part del llit, vestida amb una camiseta blanca que li tapava els pits i poc més. Si tancava els ulls sentia el ritme acurat de la seva respiració. Feia un nou glop de vi i observava les calcetes com li tapaven allò que havia esdevingut un dels seus grans plaers. Veure-la dormir li conferia una gran pau interior.


La copa de vi anava baixant lentament. Ella seguia adormida totalment. Es va girar com si el mirés. La imatge dels pits amagats sota la camiseta el va començar a pertorbar. No sabia què fer, però dins seu es començava a despertar un sisè sentit. No podia treure's del cap algunes nits frenètiques que havien compartit en aquella habitació.

L'impuls el portava a...però va desistir. Era massa bucòlica aquella imatge per trencar-la de cop. Va optar per aixecar-se i buscar un xic més de vi. Estava cansat i ella dormia. No podia trencar aquell somni profund, en el fons era nostàlgic i la respectava molt. Es va reclinar de nou a la butaca per seguir gaudint d'aquella dolça imatge.

Es va tornar a moure, ara se situava panxa amunt. La visió era perfecta i observava amb el beneplàcit dels seus ulls tota la seva forma al complet. La camiseta blanca marcava perfectament els seus pits, les calcetes negres es mostraven inamovibles...què podia fer davant d'aquesta imatge, la temptació era massa gran, les ganes començaven a fluir pel seu entrecuix.

Notava com la tensió el tornava a envoltar, però ja no era aquella mateixa que havia notat en arribar a casa quan havia intuït que algú havia entrat, era tensió sexual… Va tornar a fer un glop de la copa de vi per mirar de tranquil·litzar-se. En un primer moment va notar de nou com el vi circulava pel seu interior, notava el seu recorregut, allò li donava una certa calma, però al moment es tornava a descontrolar. Tenir-la allà i no fer res…

No va poder aguantar més, la situació era insostenible. Va deixar la copa de vi a un costat, es va descordar un parell de botons de la camisa i es va moure al costat del llit. Com si fos exprés, ella havia deixat un espai lliure, allí es va situar. La mà va començar a jugar per sobre la camiseta amb els pits. Ja feia massa estona que els veia, ja feia massa estona que els volia tocar, ja feia massa estona que li cridaven l’atenció i ja no podia parar.

La mà s’anava movent lliurement per sobre la camiseta blanca. Ho feia amb cura per no despertar-la (o potser sí que ho volia). Llavors va decidir que era moment de passar per sota la camiseta per buscar els seus pits. Els tocava suaument, a poc a poc, al ritme del seu son. No se’n podia estar i va començar a acariciar-li l’orella. Sabia que aquell era el seu punt feble. Ho feia amb certa parsimònia, a l’hora que jugava amb els seus pits. Gairebé li havia pujat la camiseta totalment, allà tenia els seus pits, només per a ell.

Semblava que ella es començava a desvetllar. Deixava anar un lleu sospir, quan va notar que li queixalava suaument l’orella. Ell va seguir jugant amb el seu cos. Recorria el coll lentament, notava com quelcom la provocava, no sabia ben bé què era, però a allò s’hi havia exposat quan va decidir dormir a casa seva. El coll s’anava tensant, la llengua d’ell l’anava recorrent i ella es despertava.

Quan gairebé es va despertar notava els pèls de la seva barba com  recorrien tot el coll. Com la llengua hi jugava i s’enfilava cap a la seva orella. La situació era molt més que plaent. Deixava anava algun sospir quan notava com li acariciava els pits. Ja s’havia despertat, mandrejava i li va obsequiar amb un lleu somriure i un hola…

Ell no podia parar de jugar. Ella es va quedar totalment immòbil sobre el llit. Sospirava lleument, cada vegada més. Va aconseguir treure-li la camiseta, el seu proper objectiu era jugar amb aquells pits que tant de plaer li havien proporcionat. Ella mandrejava sobre el llit, quieta, es deixava fer. Només volia plaer.

Va començar a acariciar-li els pits. Suaument amb les mans. Prenia les mides amb la punta dels dits. Els resseguia suaument, com si dibuixés cada traç d’aquell punt sensual. Seguidament els premia a poc a poc perquè s’endurissin un xic més. Li agradava notar-los durs, li encantava notar com ella es deixava fer sense donar ni un sol signe de protesta. Podia fer amb ella el que volgués en aquella situació.

Després va seguir amb el seu joc. La tenia estirada al llit. Cada vegada els sospirs eren més pronunciats. Ell va començar a xuclar suaument els pits. Ho feia amb calma, amb precisió, donant gotes de plaer que ella mai hauria esperat mentre dormia. Ella notava com quan els xuclava, la barba li feia unes pessigolles que li conferien un estat extra d’excitació. Li agradava aquella situació, mig desperta, mig adormida amb la seva boca dins dels pits i la barba rondant pel seu voltant.

Després de llarga estona xuclant, va començar a succionar l’altre pit. Tenia ganes que ella gemegués amb força, sabia que si cuidava bé els seus pits podria fer que arribés al primer orgasme. No podia parar de jugar amb els pits, a passar la barba per sobre, a xuclar-los, a succionar-los, cada vegada amb més força. Ella no parava de gemegar, li encantava notar-lo. Sabia que en breu arribaria al seu primer orgasme i només notant la barba, la boca, els dits i la llengua. Ja no podia més i va esclatar de plaer, havia arribat al primer orgasme.

Quan ella es va haver relaxat una mica, van intercanviar una petita conversa. Volia saber on s’havia ficat durant tots aquells dies. En no tenir notícies d’ell, va decidir venir a casa seva. Com que no arribava es va estirar al llit per esperar-lo, però finalment va caure fulminada pel cansament de la setmana. Mentre li explicava tot això, ell li anava acariciant la pell, a poc a poc, amb calma, no amb una motivació sexual sinó de tendresa.

La conversa seguia. Ella estirada de panxa enlaire, i ell al seu costat, acariciant-la. En cert moment, ella li va preguntar per la butaca. En aquell punt, va començar a explicar-li la història, no sabia per què l’havia comprat, la única cosa que havia descobert és que, en arribar a casa, n’havia trobat el sentit i que ella ben aviat el descobriria.

Va  fe cara d’estranyesa en les seves últimes paraules. Per què li havia dit que ella ho descobriria? Què havia de descobrir si només es tractava d’una senzilla butaca de pell negra? Però com és habitual en aquestes situacions, sabia que ell el sorprendria com havia fet moltes altres vegades.

Mica en mica, aquelles carícies de tendresa es començaven a convertir en carícies sexuals. Sabia que havia tingut un orgasme, però en volia tenir un altre. De nou ell va prendre la iniciativa, la va agafar de la mà i la va reclinar sobre la butaca. En aquell moment, ella va saber què havia de descobrir, quin era el secret d’aquell nou mobiliari que havia adquirit.

Li va xiuxiuejar a cau d’orella que es deixés portar. Tanca els ulls i deixa’t anar, li va dir. Quan va haver tancat els ulls, va agafar la corbata que havia deixat al terra i els hi va tapar. Ella es va excitar de nou. Va anar fins a l’habitació del costat i en va tornar amb un suau mocador de seda. Va passar les mans d’ella per darrere la butaca i els hi va lligar amb el mocador. La respiració d’ella, i sense haver-li fet res, va començar a accelerar-se de nou. No sabia què passaria, però la situació li conferia un alt grau de tensió sexual.


Ell va començar a acariciar-la de nou. Amb els ulls tapats, ella no sabia quin serien els propers moviments. Primer li va passar el dit per la boca, seguidament el dit va recórrer el coll, baixant pels pits i dirigint-se cap al melic. Quan es va situar sobre les seves calcetes, en va dibuixar la forma amb la punta dels dits i les va començar a retirar suaument, a poc a poc.

La tenia totalment despullada, amb els ulls tapats, les mans atrapades i deixant-se fer el que vingués. Ella notava com el seu sexe era acariciat per la pell de la butaca. Amb les seves carícies i la sensació de la butaca s’excitava encara més. Notava a cada instant els seus moviments, encara que no els veiés. Seguidament ell es va acabar de despullar. Primer va acariciar els pits, a continuació hi va passar el seu sexe ben dur per la punta. Mullava per complert la punta dels mugrons i després els eixugava amb la boca.

Amb la punta dels dits li va tornar a resseguir la forma dels llavis. Ella es va pensar per un moment que seria el seu sexe, però no. Tenia desig de notar-lo i lluny de realitzar els seus desitjos, la va provocar més quan li va passar per davant la boca i només n’olorés el seu aroma. Tenia les mans lligades, no podia fer res, la vista tapada i no sabia què estava passant, però estava en la seva confiança.

El sexe d’ell va tornar a recórrer els seus pits i una de les mans es va desplaçar cap al sexe d’ella. Frisava per notar les carícies en aquell punt, estava totalment excitada i vibrava per notar noves sensacions. La mà circulava lliurement, sense problemes. El sexe es deixava portar per un mar de sensacions. Notava com el dit lliscava suaument i entrava dins seu sense fre. Ella només feia que gemegar, estava totalment excitada. Li agradava notar el dit dins seu, en aquell moment el sexe d’ell va entrar a la seva boca, no s’ho esperava i va començar a jugar-hi amb força, sense parar. Ell per la seva part, tocava amb insistència el seu sexe. La butaca s’ho mirava i notava tot el seu plaer.

En aquell punt, la tensió sexual era màxima. Va decidir deslligar-li les mans, però els ulls seguien tapats. La butaca seguia observant tots els moviments. Va obrir les cames d’ella i va decidir passar la barba per sobre del seu sexe. Aquell moviment la va tornar a excitar molt més, era del tot inesperat. La barba s’enfonsava en el seu punt màxim de plaer. La llengua feia el seu treball i s’endinsava sense contemplacions amb l’ajuda dels dits. Ella només feia que gemegar, cada vegada més i millor.

Els pèls de la barba seguien acariciant la seva suau pell. Estava arribant gairebé a un nou orgasme, però havia d’aguantar un xic més. Abans volia notar com entrava dins seu. Va aguantar al màxim i li va demanar que entrés dins seu, que no tardés, que necessitava notar-lo totalment.

Ell va obeir. La va aixecar de la butaca i s’hi va asseure ell. La va fer seure sobre seu perquè entrés sense cap mena de problema. Ella no s’hi va resistir ni un sol moment. Va seure a sobre i va notar com tot el seu plaer entrava dins. S’anava movent, amb excitació fins al fons. Primer es movia lentament, es quedava al punt més profund del seu plaer. No es podia contenir, no ho podia evitar. Havia de cavalcar sobre seu, sobre la butaca.

Cada vegada el ritme era més elevat. El frenesí dels dos era molt intens. No podien parar de donar-se plaer mutu. Ell no podia evitar de tocar-li els pits a l’hora que notava que cada vegada arribava més al seu punt màxim. Ella es movia amb força, el ritme tranquil del principi s’havia convertit en intrèpid. Cada vegada amb més rauxa, cada vegada més profund, cada vegada més…

Els dos gemegaven sense límits. Els dos cossos es removien sobre la butaca que aguantava com podia les envestides d’un i altre.  Ella no podia parar d’anar fins al fons. El clímax estava proper a arribar. Uns segons més i va notar com tot el plaer d’ell entrava dins seu sense contemplacions. Extenuats van restar sobre la butaca amb el cos totalment relaxat.


Es van acomodar sobre el llit, amarats de suor després d’aquella sessió. Van xerrar una estona abans de caure en un profund son. En aquell punt, ell li va explicar que gràcies a ella havia entès perquè va comprar la butaca. Era la butaca del plaer i amb ella havia trobat el sentit a aquell impuls irrefrenable que un bon dia el va portar a adquirir una butaca de pell negra i que va situar al seu dormitori.

Relat llegit


Registre: e8584e0d-7875-3d43-85e7-5573d11e83fe

1 comentari:

  1. Mmmm! El que dóna de si una butaca...
    Això és saber aprofitar tots els recursos ben a fons!! ;-)

    ResponElimina