dilluns, 16 de desembre del 2013

Va de vins

Eren més de les 8 del vespre. Havia sortit tard de treballar i tenia un sopar aquella mateixa nit, no era fins les 10, però no havia pensat en comprar el vi per aquella trobada amb uns amics. Vaguejant pels carrers vaig trobar per casualitat una botiga de vins. Eren les 8.25, en 5 minuts tancaven.
Era una petita botiga. Mai hi havia estat abans, però era agradable, donava una bona sensació. A l’esquerra hi havia alguns productes de degustació i baixant unes escales em vaig trobar amb unes poques ampolles de vi diferenciades en negre, blanc i rosat. A dins, una noia era qui explicava el secret d’aquells vins tan ben guardats.
Només d’entrar li vaig preguntar si era massa tard per comprar, però no va fer cara de resignació per vendre’m una ampolla de vi. De fet la noia era afable amb cabells arrissats, una cara bonica i una mirada que deixava anar molts enigmes. Un cop feta l’explicació dels diferents vins em va preguntar si m’importava que tanqués ja que era hora i pensava que algú més podria entrar a comprar, fet que volia evitar.
La conversa sobre vins va seguir. Sempre ha sigut un món que m’ha agradat molt i trobar algú que li vingui de gust parlar-ne és una gran sort. Quan parlava i m’explicava mirava fixament als meus ulls, semblava que no en perdés cap mena de detall. Les dues mirades s’entrecreuaven i a mi no em feia res observar el seu fons. Observava com es movia i què feia. Vestia uns pantalons texans i una samarreta que insinuava uns pits interessants. Més d’una vegada va notar com la meva mirada es quedava indagant el que hi havia a sota de la roba.
Cada cop es feia més tard. De tant en tant, li preguntava quelcom sobre el vi i finalment vaig optar per comprar dues ampolles de vi negre català, un de l’Empordà i un del Montsant per diversificar-ho. La botiga estreta feia que quan ens movíem per canviar de situació els dos cossos quedessin a pocs centímetres. Palpava el seu cos en aquell moment i la ment començava a imaginar mil i una coses, però era tard i no era moment per imaginar sinó per comprar i perquè ella pogués tancar. 
Com sol passar en aquestes ocasions tot passa ràpidament. Sense ni pensar-ho la situació es va capgirar. Al moment de pagar les ampolles de vi, li vaig donar la targeta per fer efectiu el pagament, suaument li vaig tocar la mà i en aquell precís moment la targeta anava a caure al terra. Fidel als meus reflexes em vaig atansar per agafar-la, el mateix va fer ella i els dos vam topar sense voler-ho. Amb un lleu somriure ens vam disculpar els dos, però aquella situació podia molt més que no pas la cita que tenia a les 10 de la nit.
La tensió estava en aquella petita botiga. Es va girar per indicar la quantitat a l’aparell i just en aquell moment no vaig poder aguantar més. Sigil·losament pel darrera li vaig agafar els cabells arrissats i li vaig comentar que m’havia agradat tota l’explicació que m’havia fet sobre els vins. Ella sense ni pensar-ho em va voler correspondre a aquell lleu atac enretirant el seu cos cap al meu i notant tota la passió que hi havia en el seu interior. 
Vista la reacció vaig pensar que no podia deixar escapar aquella situació. Li vaig començar a fer petons suaus per l’orella i el coll. La màquina es queixava que ningú li feia cas, però la meva atenció estava posada en ella. Els suaus petons es van convertir en alguna mossegada suau tot buscant el seu punt de plaer. El coll era un espai màgic on hi havia un munt de sensacions.
Al coll s’hi va afegir els dits que acariciaven de manera sensual tot aquell punt de plaer. Compaginava la llengua, la boca i els dits per començar a veure fins on era capaç d’arribar. La seva respiració anava en augment i la meva la podia sentir amb tota la intensitat a cau d’orella. 
Ella es va girar i en un moment vaig notar com la seva llengua començava a jugar amb la meva boca. Estava totalment accelerada i es notava l’ànsia que desprenia tot el seu cos. Vaig aprofitar el moment per posar les mans per sota la roba. Ella aprofitava l’ocasió per treure’m el jersei i jugar una mica més amb mi. Les meves mans van pujar pel seu melic resseguint la seva fina pell fins que van topar amb la seva roba interior. No podia aturar-me en aquell punt i necessitava seguir inspeccionant els teus punts de plaer. Les mans van agafar els pits i els van tocar suaument. Quan menys s’ho esperava, els espremia amb sigil·lositat per seguir jugant amb ella.  
Després de treure’m la camisa i tocar el meu pit, les meves mans es van despendre ràpidament de la seva roba interior. Els seus pits a l’aire quedaven en un primer plànol. La boca s’hi va dirigir lentament per començar-los a tocar. Els hi passava la llengua fins arribar a la punta, després amb la boca els estirava per donar-los més plaer. A una banda i l’altra, la boca els hi feia petites mossegades per escoltar cada vegada amb més frenesí els seus sons de plaer. Finalment, els xuclava a poc a poc donant una respiració molt més accelerada.
No podia esperar molt més. Mentre li xuclava els pits, vaig aprofitar una mà per descordar-li els pantalons. La vaig posar contra el petit mostrador de la botiga de vins. Jugava amb el seu cos perquè notés tot el meu pes sobre seu. Ella al seu torn, havia aprofitat per descordar-me els meus pantalons. Els dos cossos es notaven els sexes, però la roba interior impedia que es trobessin.
La mà va baixar ràpidament cap a l’interior de la seva poca roba. Era una zona ben humida i on hi podia jugar. La vaig aixecar i la vaig fer asseure sobre el mostrador. Li vaig enretirar la roba interior que li quedava. La llengua va anar pujant lentament però sense aturador per les seves cames. Les mans resseguien el camí que havia deixat la llengua. La boca s’apropava a la zona més necessitada per aquell moment. Es va endinsar furtivament al seu interior i ella sense ni pensar-ho va deixar anar un gemec de plaer.
El joc de la boca, la llengua i els dits la transportaven a un conjunt de sensacions que li proporcionaven un plaer immens. La llengua lliscava cap a dins sense ni pensar-ho, després s’hi afegia els dits i per últim la llengua i els dits es trobaven en el mateix camí. Ella no podria aguantar massa més en aquella situació i jo tampoc.
Em vaig aixecar per jugar amb els seus pits, però només era un pla per distreure la seva atenció. Vaig tocar-los amb la mà i la boca i quan ella es pensava que aquell era el meu objectiu, la vaig empènyer cap a mi i va notar l’alè del meu sexe aprop del seu. Jugava per l’exterior tot buscant el moment oportú per poder entrar. Jugava, em movia, la provocava.
Ella no se’n va poder estar i va deixar anar un sospir intens i ple de passió. Seguia jugant amb aquells pits, però a l’hora el sexe entrava i sortia amb frenesí. El moviment dels dos cossos era imparable. Cada vegada anava a més, els dos units sense parar. El ritme era cada vegada més elevat i els gemecs cada cop més forts. Ella a sobre el taulell deixant que fruís del seu cos, augmentant el ritme i donant-li cada vegada més ritme i amb més força. 
Els gemecs dels dos s’unien a cada envestida que li feia contra el mostrador. Ella no podria aguantar molta estona més aquells moviments ràpids dins seu. La passió arribava als seus límits i en un moment vam descarregar tota la intensitat de les últimes accions tot deixant un llarg sospir.

Després els dos ens vam somriure. Ens vam vestir i vaig agafar les ampolles de vi. Al arribar al sopar amb el temps just em va venir a la ment aquells moments viscuts i de cop i volta vaig pensar que no havia pagat el vi. L’endemà hi vaig tornar per pagar les ampolles de vi. Els dos vam somriure pensant el que havia passat la nit anterior, però coses del destí en aquell moment hi havia una parella comprant vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada