dijous, 12 de desembre del 2013

Nit de guàrdia


Aquella nit li havia tocat guàrdia. A les 10 havia entrat i com sempre tenia feina fins cap a la mitjanit però llavors serien 8 hores seguides sense cap mena d’incidència. Era una època amb no massa feina i a més era cap de setmana per tant poca diversió per davant.

Aquell dia es va complicar un xic més la cosa, però ja eren passada la mitjanit i no es podia adormir. Mai sabia quan algun pacient la podria reclamar, per tant havia d’estar desperta. Fins a les 3 de la matinada va anar fent coses, omplint formularis i d’altres tasques que li corresponien, però arribaven les hores més complicades per romandre desperta.

Va agafar el mòbil i va començar a llegir correus i a jugar amb ell. De fet ho feia per inèrcia per seguir desperta. Va agafar la seva llista de contactes, com un exercici per no agafar massa mandra. Repassava cada un per recordar qui eren. Algun el tenia allà de feia temps. Somreia en alguns dels seus contactes del telèfon per les experiències viscudes en el passat.

Les hores no passaven i va clicar a un contacte. Sense ni saber-ho estava escrivint un missatge preguntant a veure què feia. Era l’avorriment, però cada cop agafava més son i no podia ser. Va deixar el mòbil sobre la taula. S’estava adormint i de sobte el mòbil va emetre un soroll de resposta al seu missatge. Sense ni saber ni el dia que era ni què feia va agafar-lo.

De sobte es va desvetllar perquè gairebé s’havia adormit. Va començar un joc d’intercanvi de missatges per seguir desperta. Només volia jugar, aquella capcinada li havia despertat els sentits.  L’intercanvi de missatges anava cada cop més ràpid. Ell estava a casa acabat d’arribar de sopar i fer la copa. Li suggeria què feia allà sola. Ella li responia amb evasives però cada cop tenia més ganes de distreure’s. La conversa s’anava escalfant i allò que havia sorgit com pur entreteniment ara es podia convertir en quelcom més perillós.

Sense ni pensar-ho va acceptar que ell vingués fins allà. No sabia què estava fent, mai havia pres aquest tipus de decisions i menys treballant però tenia ganes de confirmar allò que li havia explicat per missatge. En 5 minuts ell va arribar allà i li va indicar que l’esperés als vestidors perquè no fessin soroll i no fos cas que algun pacient es despertés.

Va mirar que tot estigués en ordre. Certament ho estava, era una nit molt tranqui-la. Va entrar als vestidors i no va saber veure’l. Estava amagat i l’esperava darrera la porta. La va agafar d’una revolada i la va posar contra la paret. Ella notava el seu alè i com ell estava summament excitat. Li va començar a dir coses a cau d’orella contra la paret. Ella es deixava fer, li agradava sentir la seva veu aprop.

Notava com li baixava els pantalons i li treia la camisa de treballar. A sota un conjunt negre de cotó. Ràpidament les mans es van apoderar dels seus pits. Els va començar a acariciar. La va girar, la va mirar i va començar una sèrie de jocs amb els seus pits. Els apretava, els succionava, els tocava, els llepava sense aturador. Ella el corresponia amb una sèrie de gemecs que la traslladaven a una nit de passió.

Es va posar un dels pits a la boca i sense ella ni notar-ho va baixar l’altra mà per posar-la dins les calcetes. Estava totalment humida, aquella mà li traslladava mil i una sensacions. Es passejava pel seu sexe com si res, l’acariciava i quan menys s’ho esperava mossegava el pit i a l’hora el dit entrava suaument dins seu. Aquella doble dosi de plaer la va repetir vàries vegades conjuntat amb d’altres carícies fins que  li va conferir el primer dels orgasmes.

Però ell no en tenia prou. Volia seguir jugant amb ella, hi tenia un deute pendent. Després d’acariciar-li el coll i l’esquena perquè es pogués recuperar la va tornar a girar. La va posar contra la paret. Es va baixar els pantalons i ella notava com per darrera jugava amb ella però sense entrar-hi. Notava com el seu sexe jugava amb el seu cul i les mans l’arrodonien, així li donava cada vegada més ganes. Tenia especial predilecció per aquell punt que li conferia un plaer excels. Hi jugava amb deteniment, sense deixar ni un centímetre i fins i tot hi feia alguna mossegadeta que la feien excitar més i més.

Ella es va ajupir un xic més i després el va convidar a entrar. Sense ni pensar-ho ell es va endinsar en el seu plaer. Entrava i sortia amb un bon ritme. Notava tot el seu pes com impactava contra el seu darrera. Les mans d’ell el prenien cada vegada que hi entrava fins al fons. Ella només feia que gemegar. Li encantava trobar-se en aquella situació i aixecava la vista i veia la cara de gust que feia ell a través del mirall dels vestidors.

Va parar. La va girar. La va posar sobre la pica del lavabo i sense ni pensar-ho la va penetrar. El ritme era ràpid amb embranzides fortes. Els dos no controlaven ni la situació ni els gemecs. Els dos estaven propers a l’orgasme. No paraven de donar-se plaer l’un a l’altre i al final al crit uníson es van deixar anar perquè ella notés tot el plaer dins seu.

Els dos es van vestir sense mirar de no fer soroll, tot i saber que havien gemegat fins al moment però era un punt incontrolable de la nit. Ell va tornar cap a casa i ella satisfeta va acabar la seva nit de guàrdia que havia de ser molt tranquil·la però que a l’hora de la veritat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada