divendres, 13 de desembre del 2013

Cita inesperada


S’estava acabant el primer semestre a la universitat. Era el seu primer any cursant la carrera, però aquell dia no s’havia llevat abans per estudiar una mica. Tenia la ment un xic col·lapsada, era divendres i no valia la pena perdre el temps, sabent que el resultat no seria el desitjat.

Però com és habitual, contra el rellotge biològic no s’hi pot fer res,  ella sempre estava acostumada a llevar-se aviat i aquell dia, com no, es va despertar a les 7 del matí. Estirada al llit, observava com una tímida llum entrava per alguna escletxa de la persiana. Se sentia cansada perquè era l’últim dia de classe de la setmana, però no podria tornar a dormir, va optar per restar una estona més en aquella posició.

 Mandrejant al llit va rebre un enigmàtic missatge d'una de les seves últimes aventures:

“T’espero en 45 minuts a l’escala de darrera de casa”

Aquell missatge la va deixar desconcertada. Ja feia un temps que mantenien una mena d’idil·li amorós de passió descontrolada, però no tenien cap mena d’obligació l’un respecte a l’altre, eren lliures. Però aquell missatge la va desconcertar. Mai havien quedat tan aviat un matí i menys amb tan poca explicació. Potser s’havia acabat? Què passava?

Tot i tenir males vibracions al respecte, es va vestir com a ell li agradava. Es va posar una faldilla i una camisa blanca. A sota va pensar en vestir-se en quelcom sensual, un conjunt que a ell li encantava. Mentrestant anava rumiant al respecte i es deia a si mateixa que per què es vestia així si potser tot s’havia acabat...però igualment ho feia per si mateixa.




Va sortir de casa amb molts dubtes, però allà anava. Només havia de baixar les escales i a la part de darrera hi quedava com un petit espai on ell encara no havia arribat. Va esperar-se allí 5 minuts fins que  el va veure. Li va obrir la porta i els dos es van amagar en aquell petit forat que quedava a l’escala. Ella el va saludar tímidament i ell va reaccionar amb un petó als llavis. Desconcertada perquè els seus temors s’estaven esvaint va decidir deixar-se portar pel moment i no dir res.

Es notava la llengua desenfrenada dins la seva boca. En aquell moment va saber que l’havia citat per jugar amb ella, per res més. Els seus temors es van esborrar amb aquell petó passional. Ella va reaccionar com feia sovint, deixant anar un petit sospir allà sota l’escala.

El lloc potser no era el millor, però ell en tenia moltes ganes. Li xiuxiuejava a cau d’orella  que haurien d’anar en compte i en aquell precís moment li va mossegar suaument el lòbul de l’orella. Ella senzillament es va deixar portar. La boca d’ell s’havia traslladat de l’orella cap al coll i amb suavitat va anar descordant els primers botons de la camisa.

Mica en mica, s’anaven dibuixant els seus pits que volien ser descoberts per aquella boca. La camisa s’anava obrint a mesura que ell anava passant la boca del coll cap als pits. Notava el seu alè com buscava amb summa desesperació la punta dels seus pits. De cop i volta, va notar la mà freda com arribava a la punta dels pits. Els acariciava amb suavitat i mentrestant deixava que la seva llengua no deixés de jugar amb el seu coll.

Ella anava sospirant, no se’n podia estar, tot i que sabia que qualsevol que baixés per l’escala els podria descobrir en aquell racó. La situació podia molt més que no pas pel fet de ser descoberta. Va decidir que si ell jugava amb el seu coll i els pits, ella jugaria amb una altra cosa i va començar a passar la mà pel seu cos. La va passar pel coll, els pectorals i va anar baixant tota decidida. Buscava el seu anhel i finalment el va trobar. Passant la mà per l’entrecuix va notar com ell estava com poques vegades se l’havia trobat. Molt excitat.

Va decidir obrir un botó dels pantalons, dos, tres i va trobar el suficient espai per posar la mà dins. Recorria tot el que trobava i ell va decidir deixar els pits a l’aire. Ella no s’hi va poder estar i va deixar anar un llarg sospir, però ràpidament va haver d’esmorteir el soroll perquè es van escoltar unes passes per l’escala. Els dos van quedar immòbils, sense fer res, mirant-se, s’ho deien tot amb la mirada.

Un cop el perill va passar i sabien que no serien descoberts, van seguir amb tot aquell joc. Ella li va baixar amb suavitat els pantalons i va començar a jugar per sobre la roba interior. Veia com el desig d’ell anava en augment, cada vegada el tocava més i ell reaccionava al seu joc. Finalment, va decidir treure tot el pes del seu plaer i hi va anar jugant amb la boca. Ell anava sospirant amb el contacte de la seva llengua, la boca...la passió estava en un dels punts més alts.

Tenia ganes de notar el plaer que li podia donar ell. La va posar dreta, la va besar amb passió i de cop i volta va notar com la mà d’ell anava baixant pel ventre. La va baixar fins als genolls i mica en mica anava recorrent cada centímetre de la seva pell. Notava com cada vegada en tenia més ganes.

Finalment, va arribar al punt desitjat. La tocava per sobre les calcetes i ella s’anava desfent quan notava que la punta dels dits arribava a la part més privada del seu sexe. Els dits anaven jugant, ella anava sospirant. Va decidir que calia fer quelcom més i de cop i volta veia com la mà va agafar amb força el sexe d’ell. El va tocar amb força i ell la va complaure amb l’entrada dels dits dins seu. Li va dir que volia quelcom més i ell va respondre a l’alçada de les circumstàncies.

Es va ajupir, li va treure la roba interior que li quedava i va començar a passar la llengua. Notava com ella cada vegada gaudia més del moment. Gemegava i es tapava la boca per no ser escoltada. El moment era massa per ella, estava allí amagada en un petit racó gaudint del seu amant.

La llengua, els dits, la boca tot aquells elements d’ell s’havien apoderat del seu plaer. Però necessitava quelcom més. Li va implorar que fes el següent pas i així ho va fer ell. Primer la va fer patir una mica, notava com el seu sexe s’apropava però no acabava d’entrar dins seu. Aquella situació la posava al límit, ho desitjava, ho necessitava.

Després del lleu joc, ella mateixa es va apropar cap a ell i va fer que d’una manera senzilla entrés dins seu per donar-li tot allò que volia. Ell va començar a moure’s amb moviments suaus però intensos. Notava com ella arquejava el cos a cada batzegada que li donava ell. Els dos es deixaven portar. Ell tenia el control de la situació. Quan li semblava s’aturava i feia que ella el desitgés molt més.

No parava d’implorar-li que acabés el que havia començat. En un moviment ràpid no se’n va poder estar i va iniciar una sèrie de moviments amb força que ella notava fins al fons. Tot el plaer s’expressava en aquells moviments, els dos ja s’havien oblidat totalment que estaven amagats dels veïns perquè no els escoltessin, però no hi podien fer més, sospiraven sense parar, era el seu moment.

Les ganes d’ell estaven al màxim. S’unien els cossos i cada vegada amb més força entrava dins seu. Experimentaven un munt de sensacions i finalment va notar com tot el seu plaer acabava inundant qualsevol racó del seu cos donant-li una satisfacció de bon matí única.

Els dos van mirar el rellotge i amb un somriure de complicitat es van arreglar com van poder i van sortir del racó de l’escala amb direccions oposades. Ella cap a la universitat i ell cap al seu lloc de treball, la passió es quedava amagada en aquell petit espai secret que mai ningú...
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada