dissabte, 1 de desembre del 2012

El joc dels sentits


Qui més qui menys que ha anat a la universitat ha disfrutat d’experiències que de ben segur no tornarà a experimentar al llarg de la seva vida. En el meu cas, recordo amb nostàlgia el joc dels sentits que vaig experimentar durant un temps amb una noia que sempre recordaré. Totes les experiències bones ens queden gravades dins del nostre pensament.

Experimentar amb els sentits és un fet que hauria de practicar tothom per conèixer el seu cos a fons. Precisament és això el que feia en aquella època universitària. Portar els sentits al seu extrem i aprofundir en el coneixement del cos del més pròxim. El seu cos va ser una bona prova de foc.

Durant les classes et situaves un parell de files al costat. Les nostres mirades es van començar a creuar un primer dia. De fet mai havíem parlat però les nostres mirades ho havien fet moltes vegades. Mirades intenses cap al teu cos que havia assaborit més d’una vegada. No eren mirades descarades, però tu notaves el pes dels meus ulls sobre el teu cos intentant entrar dins seu.

Sempre hi ha una setmana a l’any en la qual els alumnes solen faltar. Aquella setmana tenia això, només dos dies lectius i la resta festa. A classe vam coincidir i com que hi havia poca gent vam iniciar la conversa. Amb un tema tan banal com la poca assistència a classe vam seure l’un al costat de l’altre. Aquell dia ni un ni l’altre teníem cap amistat a classe, per tant era la millor opció. Dos desconeguts, coneguts per la mirada.

Em vaig fixar en allò que portaves posat. Una faldilla curta, amb uns leggins a sota. La part de dalt era una camisa de color rosa amb una samarreta a sota blanca, sense mostrar gaire escot  però el just i necessari per deixar anar la imaginació i perdre’s en el joc dels sentits. Al tenir-te al costat, tenia ganes de saber què s’amagava sota la roba.

Un al costat de l’altre miràvem de seguir més o menys atents el que s’anava explicant a classe. No és que fos una assignatura massa entretinguda però calia no perdre el fil conductor. El joc dels sentits va començar amb unes mirades de complicitat, aprovant o desaprovant el que ens explicava el professor. De tant en tant, mirava de fer broma amb la mateixa mirada, però aquella mirada tu sabies que portava molt més joc.

Una vegada em vaig girar a poc a poc per mirar-te i vas descobrir que tenia la mirada buscant el teu escot. La camiseta m’impedia veure un xic més enllà. Llavors va ser el teu torn, tot jugant amb el bolígraf te’l vas posar als llavis, però et va caure a terra just on estava jo. Vaig agafar el bolígraf, quan estava per agafar-lo amb la mà vaig acariciar suaument la teva cama per sobre la roba.

El joc seguia. Em vas mirar amb cara de sorpresa però després vas girar la cara per seguir les explicacions de classe. Vaig fer el mateix tot pensant que el tocament de la cama no havia esdevingut un bon moviment, però quan semblava que no era el camí correcte vaig notar com la teva mà tocava la meva per sobre.

Et vaig mirar amb cara d’aprovació. El joc dels sentits seguia i ara era el meu torn. Deixant de banda totalment la classe, et vaig mirar amb profunditat als ulls i a poc a poc sense desviar la mirada clavada en tu, la mà va anar passant suaument per sobre la teva faldilla. Era una carícia suau però hi notaves com el  desig  s'anava dibuixant per tota la cuixa sense anar molt més enllà però fent que el teu cos s’estremís.

La classe arribava al punt i final. Era la última d’aquell dia i tots vam anar desfilant. A fora de la universitat vam començar a parlar i anar baixant cap al centre on tenies el teu pis d’estudiants. No tenia res especial a fer aquell dia, però a part de descobrir que tenies una bona conversa tenia ganes de seguir experimentant amb tu.

Em vas convidar a pujar a casa teva. Al carrer havíem estat parlant de coses diverses de la facultat on estudiàvem, però al mes de desembre no era molt recomanable estar molta estona a fora i  més quan es feia de nit, encara que parléssim d’un tema molt interessant.

A dalt al pis, la situació era molt més confortable. La calor de l’habitacle era molt agradable i després de treure’ns les jaquetes ens vam acomodar al sofà. Ens vam començar a mirar i a parlar de banalitats de la vida. Mica en mica la conversa es va anar animant. Asseguda amb el cos sobre les cames em miraves atentament. Jo feia el mateix.

Em vaig acostar cap a tu per fer broma. Et parlava a cau d’orella. T’anava explicant coses fins que vam arribar a l’apartat de confidències. A cau d’orella em vas confessar que el coll era el teu punt més sensible. La meva resposta et va deixar en alerta quan et vaig dir que tenia ganes d’experimentar què li passava al teu coll.

Sense ni pensar-ho, vaig començar a acariciar suaument l’orella. Les meves paraules et sonaven com una fina melodia i el meu alè anava recorrent tota l’orella. La boca s’aproximava cap a tu i et deixaves portar pel moment. Les mans anaven tocant la teva esquena. I com aquell qui no vol la cosa vam aprofundir en el joc dels sentits.

Les mans calentes anaven recorrent el teu cabell per baixar lentament cap al teu coll. T’agradava sentir com em movia pels teus punts de més plaer. La boca es dirigia cap a una mossegada a l’orella, però després  de cop i volta vaig treure la llengua i el coll va ser el proper objectiu.

Acariciava el coll amb tacte amb la punta dels dits i després hi passava la llengua. La teva respiració s’accelerava per moments i de la teva boca hi sortien gestos totals d’aprovació per allò que t’estava fent. La boca es va dirigir a cau d’orella per dir-te que desitjava fer-te jugar més.

Les mans es van apropar als botons de la teva camisa i la vaig descordar ben a poc a poc. Deixant a l’aire la vista de la camiseta. Es dibuixaven perfectament els teus pits però la tela tapava el que hi havia a sota. Amb la camisa fora, calia fer noves introspeccions. El meu proper objectiu et va agafar totalment amb la guàrdia baixada.

La boca es va dirigir directament cap als teus dits de la mà. Els vaig tocar  suaument tot dirigint la llengua cap al canell. Només de sentir el meu alè sobre ell la pell es va estremir. Notaves com la llengua tocava un punt que et donava molta intensitat. Desitjaves tot allò i molt més. La llengua va passar-hi una i altra vegada. Seguidament vaig pujar cap amunt per tornar a trobar-me amb el teu coll. No paraves de notar sensacions noves. La teva veu així ho mostrava i de la teva boca anaven sortint petits gemecs que ens posaven als dos en una bona situació.

Em vas aixecar del sofà i em vas portar cap al bany. Vas posar l’aigua calenta en marxa i mentre ens anàvem besant accelerats em vas treure la roba d’una revolada. Vaig fer el mateix. Camiseta, sostens i roba interior fora, tota despullada i tota per mi. Volia seguir experimentant amb tu.

L’aigua anava brollant de l’aixeta. Vaig agafar i després de besar-te el coll vaig començar a passar aigua per tot el cos. On anava l’aigua hi seguia la meva mà sense deixar ni un espai sense tocar. D’esquenes a tu, t’anava tocant l’aigua i els meus dits seguien el recorregut per tota l’esquena fins arribar al teu darrera. Te’l vaig prémer per notar la teva reacció i et vas tirar enrere.

Era el torn pel sabó. Tota l’esquena estava ensabonada i les meves mans es movien amunt i avall per acabar en el teu darrera. M’encantava tocar-lo. Et vaig girar i era el torn dels pits. Els vaig ensabonar amb calma i notant com estaven ben durs. Les mans els premien amb insistència i després t’encantava notar com l’aigua anava caient. La mà seguia el seu recorregut i no els deixava de tocar.

L’aigua va tocar primer el teu canell, després va ser el tacte dels meus dits per acabar d’ensabonar-lo. El proper objectiu era el coll. Petó al coll, l’aigua va anar passant, ensabonat, de nou aigua per acabar de fer-hi una bona passada amb la llengua. Estaves totalment excitada, tenies ganes de notar més sensacions.

Ja no podia aguantar molt més. Els teus gemecs em posaven massa. Et vas girar contra mi i després em vas portar cap a la paret. Em vas passar la mà per sobre el cos i et vaig notar tot el pes contra meu. Vaig reaccionar de manera suau però amb fermesa, tenia ganes de notar-te.

Et vaig fer ajupir una mica. L’aigua calenta seguia sortint però no em vaig poder aguantar molt més. Vas notar com el plaer entrava dins teu. Primer lentament però amb un camí ben decidit. Entrant fins al fons amb fermesa. Les mans les posava contra els teus pits i fruia d'ells amb intensitat.

El ritme s’anava accelerant per moments. Notaves la meva força una vegada i una altra i els nostres cossos anaven al límit. Respiracions accelerades per augmentar encara una mica més el ritme del plaer. L’activitat es va anar allargant fins que cap dels dos no vam poder més i vam arribar a un punt i a part.

Des d’aquell dia m’encanta jugar al joc dels sentits. Aquella història va seguir tot experimentant noves sensacions, però el que recordo més és aquella primera trobada i el plaer que et va donar el teu coll. Des de llavors, jugar amb el coll ha resultat una de les experiències més intenses del joc dels sentits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada