dimecres, 12 de desembre del 2012

Qui hi havia a l'habitació?


Feia un temps que tenia un amic especial. Era la morbositat amb persona. Solíem quedar en un hotel de parelles. Tot allò era una aventura nova per mi però aquella cita va superar totes les meves expectatives. Encara no sé exactament què va passar en la cita d’aquella nit.
El meu amic em va enviar un missatge aquella tarda per citar-me al mateix hotelet de sempre, però em va demanar que aquell dia em preparés, tenia una sorpresa per mi. Amb aquest pretext em va demanar que portés un vestit o faldilla i que a sota no portés roba interior, només els sostens.
Només amb aquest pretext ja em vaig començar a imaginar mil i una coses, però si ell tenia una cosa especial és que sabia donar-me morbo fins a límits que encara no coneixia. Em vaig vestir amb un vestit negre tot cenyit. No portava escot, però m’agradava marcar el cos perquè ell s’imaginés el que hi havia a sota, però sense donar gaires detalls.A sota no portava les calcetes, anava sense. Aquest fet em donava un morbo afegit per anar al nostre punt de trobada.
Ens trobàvem aprop i amb un petó al lòbul de l’orella em va saludar. L’adrenalina em va anar creixent en el meu interior. Tot pujant cap a l’hotel notava com la seva mà m’anava tocant suaument el cul. Jo m’anava movent més i al arribar a l’entrada vaig tocar al timbre com és habitual. La recepcionista ens va rebre i ens va fer passar a una sala on no podíem veure a ningú. Entre dues cortines ens vam esperar uns instants però ell ja va aprofitar per posar la mà sota la faldilla i fer-me accelerar una mica més.
La recepcionista ens va fer passar cap a la nostra habitació. Era immensa amb un gran llit rodó al centre i al sostre hi havia un gran mirall. M’encantava aquell lloc, perquè quan aixecava la vista es veia tot el plaer que ens donàvem. Sense ni temps per pensar-ho, m’estava posant contra la paret però em va dir que aquell dia havia de fer el que ell volgués.
Vaig accedir sense problemes. Em va despullar tota i amb la corbata que portava em va tapar els ulls. Va utilitzar una tira de seda per lligar-me les mans i amb els peus va fer el mateix. Estava totalment estirada sobre al llit i no podia fer res, era tota seva. Ell va començar a buscar per sobre el meu cos. Va començar per l’orella i va anar baixant però de sobte va parar. Vaig sentir com s’obria la porta i algú més entrava a l’habitació.
Tota confosa seguia estirada al llit, però l’escena em provocava molt de morbo. Notava que dins l’habitació i havia alguna altra persona i és llavors vaig veure com la sorpresa que m’havia preparat era la trobada amb un altre home. Sempre és una cosa que m’havia agradat i per fi ho podria experimentar.
Vaig començar a notar com dues llengues anaven recorrent el meu cos. Eren la d’ell i algú altre. No paraven de tocar-me i jo només feia que gemegar. Em provocava molt de plaer notar dues llengues sobre meu. Els pits estaven més que durs i notava com dues boques me’ls xuclaven sense parar. Em mossegaven els mogrons i un d’ells m’estirava la punta per fer-me gemegar de gran plaer. La boca d’un d’ells anava baixant cap al meu melic i l’altre pujava cap al coll donant tot el plaer que mai podria imaginar.
La boca calenta d’un d’ells passava per sobre el meu clítoris i començava a buscar amb insistència el meu plaer. Mentrestant, l’altre es recreava amb els meus pits i només feia que apretar-los, xuclar-los i n’estirava el mogró per fer-me gemegar cada vegada més. Era un allau de plaer.
Llavors vaig sentir com el meu amic m’indicava que obrís la boca. La vaig obrir i vaig notar com el seu sexe entrava dins i hi començava a jugar. Però no era ell, sinó algú altre que estava jugant amb mi. El ritme i la situació m’estava posant quasi al límit. L’excitació era màxima. Notar com tenia el seu sexe dins la boca i mentrestant l’altra anava jugant amb el meu clítoris. Això feia que l’agafés amb força a la boca i busqués que arribés al plaer màxim.
La llengua per sobre el clítoris s’anava introduint suaument dins meu. Quan ho feia, agafava el sexe de dins la boca i l’apretava amb els llavis fent que gemegués de plaer. Em bufava el clítoris i això em posava al límit, però encara havia de disfrutar una mica més. Notava com un dit anava entrant lentament dins meu. El gemec que vaig deixar anar  va ser immens. No podia parar de succionar allò que tenia dins la boca. Necessitava més acció.
De sobte, vaig notar com el seu sexe sortia de la meva boca. Em deslligaven els peus i per fi estava lliure de cames. No podia escoltar el que deien ja que estava mig extaciada per tant de plaer, però sabia que alguna cosa havien pensat i aquella seria la següent sessió de plaer.
No em van deslligar pel meu gust sinó pel seu. Em van posar de 4 potes. Vaig notar com per darrera venia algú i em començava a penetrar amb insistència. Em picava el cul a cada embranzida i això m’excitava d’allò més. Però tot va arribar al seu límit quan vaig notar que em deien a cau d’orella que obrís de nou la boca. No vaig poder evitar-ho i de nou vaig notar com el sexe d’un d’ells entrava dins la meva boca. L’anava xuclant al ritme de les embranzides que notava dins del meu sexe. Quan el ritme era més alt, més xuclava. A més, tot el plaer arribava al seu punt culminant quan notava que em picaven el cul, però a l’hora un d’ells m’anava apretant els pits.
No podia parar de gemegar i ells tampoc fins que em van deixar al clímax. No podia aguantar més, però és que ells no paraven de gemegar un darrere l’altre. Sabia que un d’ells mirava al sostre i ens veia als tres des del mirall. Aquella imatge em va fer perdre fins arribar al primer dels orgasmes. Tot va anar complementat amb l’orgasme mutu que van tenir ells dos.

1 comentari: