dimecres, 14 de maig de 2014

El tren


Feia uns dies que no sabia ben bé què li passava. No sabia si era la lluna plena que estava a tocar, les hormones o quina situació l’empenyia a excitar-se per qualsevol motiu. Anava sense direcció, era una situació totalment nova. Fins i tot havia canviat lleugerament la seva forma de vestir, es vestia de forma més provocadora.
Feia uns dies que es despertava ben excitada. Semblava que tingués somnis eròtics, però la ment és capritxosa i no recordava en què havia somiat. Després del lleu despertar iniciava el ritual de cada matí. Vestir-se, el suc de pinya, esmorzar, el cafè i llesta per sortir al carrer.
A l’hora de vestir-se va fer un cop d’ull al seu emprovador. Hi va localitzar un vestit de primavera que li agradava. Era finet, no massa curt, però si que li marcava bé les seves formes. Mostrava un escot interessant. Era de color fosc. Al posar-se’l es va mirar al mirall i s’hi va veure perfectament reflectida. Marcava bé les parts del seu cos que més li agradava i dissimulava aquelles que no li agradaven tant.
Mentre feia el suc de pinya, esmorzava i prenia el cafè mirava de recordar quin somni havia tingut aquella nit. No aconseguia recordar-ho. En un primer moment al desvetllar-se va tenir una grata sensació, però després ho va oblidar completament. El seu cos ho volia recordar, però la ment no li feia cas.
Finalment, va agafar una jaqueta prima, la bossa de mà i va sortir en direcció cap a la feina. De fet, sempre marxava més aviat del que li pertocava. Li agradava ser puntual. Sempre li sobrava una mitja horeta, moment que aprofitava per fer un tomb i contemplar com la gent anava totalment estressada cap a les seves ocupacions perquè havien decidit estar 5 minuts més al llit. Ella era diferent, li agradava la puntualitat i no li importava llevar-se d’hora per arribar aviat. No suportava haver d’esperar.
Va agafar el tren en direcció cap a la gran ciutat. Aquell dia hi havia més gent de l’habitual. Seguia mirant de recordar el somni que havia tingut la passada nit, però no aconseguia recordar-ho. Intentant refrescar la memòria, s’anava excitant mica en mica. La situació es tornava a repetir, per petit que fos el motiu, s’excitava. A més, tenia un home davant seu que no tenia seient i la mirava. Veia com clavava la seva mirada cap al seu escot i escrutava el seu vestit. Aquest fet encara l’excitava molt més.
L’home va baixar. Ja no van poder continuar jugant amb les mirades. La seva excitació l’empenyia a jugar amb totes aquelles mirades que es creuessin en el seu camí. Va entrar un altre noi al tren. Es va repetir la situació. Va quedar davant seu. Com més s’apropaven a la ciutat, més gent hi havia al tren. Aquell noi la mirava, ella es va moure perquè tingués una millor visió del seu escot. Notava el pes de la mirada clavat en el vestit, les cames, l’escot…allò li conferia un major grau d’excitació.
En un moment concret del recorregut, el tren va frenar bruscament. Per l’aturada, el noi va anar a caure pràcticament sobre seu a causa de la força de la gravetat.. Ella es va espantar, però ràpidament va recuperar la postura i va redreçar la posició. El noi es disculpava, però el que no sabia ell és que ella havia notat com s’excitava. Un altre cop dret, seguia amb el joc de mirades. Ella dirigia la mirada cap a l’entrecuix d’ell i notava com el noi es deixava portar amb la mirada i no parava d’enviar mirades indiscretes cap al seu escot.
Es va fixar en la vestimenta del noi. Era jove, alt amb una bona forma física. Vestia una camisa blanca i un pantaló fi i fosc. Tot i això, se li dibuixava el grau d’excitació entre les cames. Ella no sentia gens de pudor per mirar-lo, ans al contrari, li agradava que s’excités amb les mirades cap a l’escot.
Ella va optar per dissimular una mica, però ja arribava l’hora de baixar i anar en direcció a la feina. Es va preparar per baixar. Es va aixecar del seu seient i es va apropar a la porta. Ell va fer el mateix. Perplexa de la nova situació, va decidir posar-se davant seu. Entre la munió de gent, va voler aprofitar la seva excitació. Quan el tren va parar, es va enretirar un xic cap a ell. Ella va notar com el noi, lluny d’apartar-se s’hi posava bé. Ningú els veia, era el seu secret, però es va excitar un xic més quan va notar la fina tela que els separava del punt de plaer. El vestit i el pantaló del noi evitaven que el contacte fos més directe, però igualment era una situació molt excitant. 
La porta es va obrir. Es va deixar endur per la riuada de gent i va sortir cap a fora. El va perdre de vista. No sabia cap on havia anat. Tot i sentir-se un xic perduda, va recuperar el seu posat habitual. Es va centrar i va decidir que aniria cap a la feina. Faltaven 45 minuts per començar i fins al seu treball només n’hi tenia 15.
Al tenir temps, va decidir fer una mirada per tota l’estació. No sabia ben bé què buscava però tenia ganes de retrobar-se amb la mirada d’aquell noi. Va anar sortint cap a fora. Havia de passar un llarg passadís. Anava recorrent el trajecte cap a la sortida. Abans de sortir va agafar el mòbil per mirar si tenia algun missatge, efectivament en tenia un. Es va aturar i el va contestar amb tranquil·litat. No s’hi va fixar, però just al seu costat hi havia una porta, no en va fer gens de cas.
Escrivia les lletres, teclejava amb delicadesa sobre el teclat virtual. Però en un moment donat va ser sorpresa. Va notar com algú se li apropava. Primer no en va fer cas, la gent havia passat al seu voltant, però ja no hi havia passatgers que sortissin de l’estació, era la última. Notava com algú se li apropava. No va voler aixecar la vista del telèfon. Finalment quan va prémer enviar, va notar com algú estava darrera seu. Aquell algú estava excitat. Va notar ràpidament que era ell. Es repetia la situació de la sortida del tren, però ara eren al mig de la sortida de l’estació.
Ella va enretirar la mà suaument cap al darrera. Tenia ganes de saber si allò que notava era el sexe d’ell o ben bé què era. La mà va passar per sobre del pantaló del noi i efectivament ella va saber que era ell. Va notar com el jove aprofitava l’ocasió per passar a l’acció. Les mans d’ell es van situar sota el vestit. Van recórrer el cul per sobre la roba interior i de cop i volta va notar com ell la situava contra la paret i notava amb totes les seves forces el sexe clavat al vestit. Allò la va fer mullar de sobre manera.  
Ella anava jugant amb la mà. El tenia darrera i notava perfectament com acariciava el sexe del noi, les seves mans van aconseguir obrir el pantaló. Ell per la seva part tenia una mà sota el vestit jugant amb el seu tanga i l’altra mà es va apropar per sobre per jugar amb els pits. Estaven allà mig, en qualsevol moment podia descarregar un nou tren. No es podia arriscar a ser descoberta, però el desig i l’excitació la posaven massa per parar.
De cop i volta, ell va passar la mà pel clítoris. No sabia com s’ho havia fet, però la mà es va endinsar en el més profund plaer. Notava com els dits jugaven amb el seu sexe i com amb la mà li premia els pits. Va notar com la movia, la situació estava canviant. Es va obrir la porta i ell la va posar a dins. No sabia on era. Hi havia una llum tènue, però no tenia la ment per pensar sinó per seguir notant tot el plaer dins del seu cos.
Ella anava acariciant el membre del noi. Notava com cada cop les dosis de plaer eren més intenses. Seguien en la posició inicial, però lluny de la mirada dels desconeguts. Es podia deixar anar molt més. Va començar a gemegar amb impaciència. Cada vegada que un dels dits del noi aconseguia entrar dins seu, ella deixava anar un sentiment de plaer. Quan li premia els pits feia el mateix, quan li pessigava la punta del mugró ja no era un gemec i es convertia en gairebé un crit de plaer combinat amb el dit que entrava dins seu.
L’excitació era màxima. Ell li va pujar el vestit. Va aconseguir moure una mica el tanga per tenir la via lliure. La va posar contra la paret i va notar com les mans li premien els pits amb força. Ella seguia acariciant el membre d’ell, però de cop i volta la mà ja no hi va poder fer res i es va deixar emportar pel moment.
Va notar com la deixava pràcticament immòbil. El sexe d’ell tenia camí lliure per fer-la cridar molt més. Sentia com s’apropava el moment, estava totalment molla, excitada però volia molt més. Va entrar dins seu, notava tot el plaer com anava entrant a poc a poc. Ella s’havia de mossegar el llavi de les ganes que anava notant. Es movia amb decisió. Ella notava tot el pes del plaer com entrava dins seu. 
Ell no podia deixar de tocar-li els pits. Els dos estaven totalment excitats. El ritme del plaer era molt ràpid. Entrava i sortia amb insistència. Ella gemegava sense parar. No li importava que la poguessin descobrir però volia notar tot aquell plaer dins seu. Ell va començar a gemegar. Notava com s’anava apropant al punt màxim. Ella encara podia aguantar una estona més, però es va trobar amb una sorpresa.
El noi va començar a augmentar el ritme i de cop i volta una de les mans va començar a jugar amb el clítoris. Anava notant com es movia per sobre, a l’hora que tenia tot el seu sexe a dins. Allò la va fer descontrolar totalment. Ja no era responsable dels seus reflexes. Estava al punt màxim. Els dos es movien al mateix ritme. Deixaven anar els mateixos gemecs, ja no podien aguantar massa estona més.
Van sentir de fons com arribava un nou tren. La gent començava a baixar i en aquell precís moment ell es va deixar anar totalment dins seu. Els dos no van poder evitar i el gemec va ser compartit de tota aquella situació de plaer. Reposava extenuada agafant la paret que li havia servit de recolzament en les últimes envestides.

Es va posar bé la roba, es va voler girar per tornar a veure la cara del noi, però ja no hi era, havia desaparegut. Va mirar el rellotge i sorpresa va saber que aquell seria el primer dia que arribaria tard a la feina. Tenia 10 minuts per arribar-hi. Es va confondre amb tota la gent que baixava del tren i va enfilar el camí ràpidament cap a l’oficina.

1 comentari: