diumenge, 4 de maig de 2014

El ram de roses

Aquella nit tenia una cita amb ella. Havia decidit que la sorprendria amb quelcom diferent. Ni ella s’ho podia imaginar. Va sortir a comprar allò que tenia en ment. Un ram de flors. Al veure’l ella segur que pensaria en què allò era una declaració de principis, quelcom romàntic, però aquelles no eren les seves intencions. En tenia unes altres de ben diferents.
Quan va sortir al carrer es va dirigir cap a una floristeria. Al entrar-hi va fer una mirada entre un munt de rams que hi havia, buscava un d’especial, amb roses de diferents tonalitats, no volia una rosa perfecta sinó una de diferent. A l’hora de triar-lo, va olorar les roses una per una. Desitjava que tinguessin una olor especial i que desprenguessin un aroma apropiat que la recordaven a ella. Finalment va trobar-lo i el va comprar.
Quan va arribar a casa, va tornar a fer el mateix exercici. Va olorar les roses una per una. Cada color li donava una olor diferent. Va estar una llarga estona olorant. Va ser una estona per recordar-la a ella mentre pensava què passaria aquella nit. De fet no ho sabia amb exactitud, però cada pètal de les roses tindria un significat durant aquella nit.
Va deixar el ram sobre la taula. Les roses tenien un molt bon aspecte. En va fer una foto i li va enviar a través del mòbil. Llavors, en va agafar una i la va olorar. Va començar a treure els pètals i els va desar dins d’una caixa. Tenia fins a 6 roses diferents que desaria en 6 caixes diferents perquè conservessin la seva essència. 
Al cap d’uns moments va rebre la resposta d’ella. Se la veia entusiasmada pel fet que li hagués comprat un ram de roses de diferents colors. Li agradaven les roses i la coloració especial que havia triat. Li va contestar el missatge dient-li que aquelles roses serien per ella. Mentre ho feia, seguia desant els pètals de les roses sistemàticament dins de cada caixa. Ja tenia cada caixa amb els seus pètals de diferents colors. Quan les obria, les olorava i cada color oferia un aroma diferent.
Gairebé ja era l’hora de la seva arribada. Una ampolla de vi negre i dues copes per iniciar una vetllada. No hi havia ni rastre del ram de flors. Tots els pètals estaven desats en les diferents caixes. Al costat de les caixes hi va desar un tros de roba suau que utilitzaria durant aquella nit.
Ella va arribar a l’hora prevista. Ni un minut abans, ni un minut després. Era puntual. Quan la va veure entrar per la porta va observar com anava vestida aquell dia. Portava uns pantalons curts amb volta com si fos una faldilla i una camiseta blanca on es dibuixava un escot que a ell sempre li agradava mirar. De la resta no en tenia massa informació, ho aniria descobrint al llarg de la nit.
El primer que va fer ella era mirar a banda i banda. Buscava el ram de flors que havia vist en aquella fotografia a través del mòbil, però no hi havia ni rastre ni de flors ni de ram. Va observar com al costat del sofà hi havia les dues copes de vi i unes caixes estranyes acompanyades d’un tros de roba. No sabia ben bé què era allò, però sabia que tard o d’hora ho descobriria.
Ell li va servir una copa de vi. La va flairar i van començar a parlar. Ella no treia ull de la copa,  les caixes, el tros de roba…es preguntava per què era tot allò. La seva curiositat podia més que cap altra cosa. Quan es miraven, ella va desplaçar els seus dits cap a les caixes, però ell va ser a temps per evitar que n’obrís alguna. Es seguien mirant. Bevien de les copes de vi, es miraven fixament, jugaven un amb l’altre. Les boques jugaven entre sí i trobaven les llengües en el seu camí.
Finalment ell va decidir iniciar el joc del ram de flors. Li va xiuxiuejar a cau d’orella que ara li taparia els ulls perquè pogués olorar el ram de roses. La va estirar al sofà, li va tapar els ulls amb delicadesa i seguidament va sentir com obria una de les caixes. Li va apropar al nas perquè la pogués olorar. Ella feia cara de satisfacció i de curiositat a l’hora, no sabia què passaria.
Va seguir amb les altres caixes. Cada una desprenia un aroma diferent. Les olorava amb delit. Els hi anava passant lentament per davant del nas. Seguidament ella va notar com la començava a despullar. No s’hi va resistir molt després del joc de mirades, de carícies i d’olors que havien compartit feia uns instants. Li va descordar els pantalons lentament, els hi va retirar deixant entreveure la roba interior de color blanc. Després li va deixar olorar una altra caixa i ho va aprofitar per treure-li la camiseta que portava. L’escot deixava d’existir i li veia com es formaven aquells pits.
Va passar la mà suaument per sobre la roba interior dibuixant la forma que marcava sobre el seu cos. Va olorar una altra de les caixes de roses. Seguidament en va obrir una i en va agafar uns quants pètals. Li va passar un per la boca i en va recórrer la seva extensió. Després li va deixar olorar per seguidament fer-lo caure sobre la seva pell. Va passar uns quants pètals per entre els seus pits per després olorar la seva pell. Era un moment únic. Ella notava el tacte dels pètals i el nas d’ell que l’anaven recorrent. Augmentava la seva respiració. 
Els pètals es van passejar per sobre dels seus pits. Els va anar recorrent i seguidament era el seu nas el que passava per sobre de la seva fina pell. Va agafar més pètals i els va deixar caure. El tacte l’anava estremint cada vegada més. Respiració accelerada, el nas es va substituir per la llengua i va començar a recórrer els pits. Ella seguia amb els ulls tapats, no sabia quina seria la propera acció de la seva llengua. De fet, la va agafar per sorpresa notar-la en substitució del seu nas. Però després va decidir fer un pas més i un dels pits va anar a dins de la seva boca. El va començar a xuclar suaument, marcant un ritme adient per la situació.
Va agafar més pètals de la caixa. N’hi va deixar olorar un altre. Aquell el va deixar caure sobre el seu melic. El nas va recórrer la seva pell per entremig dels pits baixant suaument cap on era l’altre pètal. Va aturar-se sobre el pètal i la llengua va començar a tocar de nou la pell. La mà es va dirigir cap a sobre les calcetes. Notava com estaven humides, però abans calia fer una cosa.
Va agafar una altra de les caixes on encara hi quedaven pètals i en va agafar un grapat per passar-los per entre les cames. Seguia marcant la direcció amb el nas, però seguidament no podia esperar més i va ser la llengua que va anar pujant en direcció cap a les seves calcetes. Hi va arribar amb el tacte dels pètals, en va recórrer els vorals i va fer alguna incursió lleu. Ella es va estremir. Els ulls tapats no la deixaven veure i aquella incursió la va agafar per sorpresa. Va deixar anar un lleu sospir a l’aire.
No sap com ho va fer, però ràpidament va quedar totalment nua. La tenia allà davant. Va obrir la última caixeta amb els pètals, en va agafar un i el va deixar caure sobre el seu sexe. Aquell moviment la va agafar a contrapeu. Va notar el tacte sobre seu i allò li va donar un plaer inesperat. Va sentir com anaven caient pètals a sobre el seu sexe, ell els anava passant mica en mica. Olorava el contrast dels pètals i el seu sexe. Una combinació explosiva. 
Va obrir-se pas entre els pètals. La llengua els anava traient. Ella notava el seu alè per sobre el seu sexe. Es movia lentament. Deixava a l’aire tot el seu sexe. Ella notava com es movia per sobre, notava com els pètals l’anaven tocant suaument. Era molt excitant allò que notava.  Amb els ulls tapats no sabia quin seria el seu proper moviment. Però ben aviat ho va descobrir. La llengua va entrar dins seu, notava el seu tacte calent. Les seves mans van anar directe cap als seus pits per tocar-los. La respiració anava en augment. No podia deixar d’anar llargs sospirs. Notava com la llengua entrava i sortia i com la mà recorria els seus pits. Va deixar caure més pètals sobre el seu sexe. Els passava per sobre seu i després un dit va entrar per fer-la gemegar una mica més.
El dit es movia dins seu. La boca va pujar fins als seus pits. La llengua va passar per entre mig dels pits. No podia veure res. Es deixava portar per aquell mar de sensacions. El seu cos estava sobre seu. La boca va començar a jugar amb el pit. Notava com el mossegava amb els llavis, el tenia gairebé tot a dins de la boca. Ella no parava de gemegar. De sobte, va notar com el sexe d’ell es passejava per sobre del seu. Jugava amb ella. Notava el seu membre ben dur. Seguia passejant-se mentre ell mossegava els seus mugrons. De cop i volta i quan ella es concentrava en el plaer dels seus pits va notar com entrava dins seu tot el seu membre. Li agradava aquella sensació. Havia oblidat per complet l’olor dels pètals de rosa i es concentrava amb els ulls tapats en el plaer que li proporcionava als pits i amb la penetració.
El ritme de la penetració anava en augment. Els gemecs d’ella cada cop eren més evidents. No podia parar de notar-la a dins. Cada cop amb més força sense parar. Ja s’havia oblidat dels pits per unir-se als seus gemecs. Els dos cossos s’unien. Arribaven al seu màxim punt de plaer per deixar pas a una sèrie de moviments ràpids. Ho notava tot dins seu, no podia parar de gemegar. En aquell moment va parar, tenia ganes de donar-li una altra sorpresa.
La va girar. La va obrir una mica de cames i ella va notar com alguns pètals queien sobre la seva esquena. Els pètals van caure fins a sobre el seu cul. Ell hi va jugar. Notava com li tocava el cul com en fruïa d’aquell instant. Va notar com el membre d’ell s’anava passejant per darrera. En notava el tacte. Ell li premia el cul. Les mans l’agafaven. Notava com li premia sense contemplacions. Tenia desig de notar-ho més.
La va posar de quatre grapes. Va passar la mà per sobre del seu sexe i de cop i volta va notar com entrava a dins, a poc a poc però fins al fons. El membre no es parava de moure. La seva mà anava recorrent el seu sexe a l’hora que notava les seves envestides. El ritme era elevat. Li tocava el clítoris amb la mà mentre l’estava penetrant cada vegada més. Amb l’altra mà li premia el cul. 
No podien parar de gemegar els dos. Cada cop el ritme era més alt. Notava com anava més al fons. Notar els dits al clítoris cada vegada li donava més plaer. Els dos gemegaven amb insistència. El ritme era molt elevat. No paraven de cridar. Havien oblidat per complet els pètals. Els dos cossos s’unien, ja no podien aguantar molta estona més. Estaven apunt d’arribar al punt i final. Notava tot el plaer dins seu. Es va deixar anar i finalment tot el seu sexe es va omplir de plaer al crit final dels dos. 

Els dos es van estirar extenuats un al costat de l’altre. Ella li va dir que el ram de roses havia estat una molt bona idea. Per tot el terra hi havia escampats tots els pètals que s’havien passejat pel cos d’ella. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada