diumenge, 12 d’agost del 2012

Els gomets


Era dimarts al vespre. Mes de setembre i la calor ja no era insuportable com durant el mes d’agost. Tot era més passable i com aquell qui no vol la cosa en 4 dies ens presentaríem a les festes de nadal. Havia acabat una nova jornada i em disposava a anar cap a casa. Entrant el cotxe dins del pàrquing em va sonar el mòbil, era un missatge d’ella, tot i que en aquell moment no em va cridar molt l'atenció.

Del tot inesperat, vaig aparcar el cotxe mentre s’anava enfosquint el dia. Els dies s’anaven escorçant, senyal ineludible que ben aviat donaríem la benvinguda a la tardor i les fulles començarien a caure lentament donant pas a un nou hivern. Tots aquells pensaments m’anaven ocupant la ment quan de sobte vaig rebre un segon missatge d’ella. Aparcat el cotxe em decideixo a mirar què volia.

El missatge era d’allò més enigmàtic:
 
T’espero aquesta nit, a les 10 a casa, no em preguntis res perquè no t’ho penso explicar

Dins del meu cap hi van començar a sorgir preguntes sense resposta. A ella, l’havia conegut durant aquell estiu. Una nit tot fent una copa vam coincidir als serveis d’una carpa d’estiu i vam començar a parlar. Una setmana després ens vam retrobar en el mateix espai estiuenc per interncanviar-nos els números per si mai tornàvem a coincidir en aquell local. Però com tot a la vida, a vegades per molt que vulguis no tornes a trobar aquella noia simpàtica i amb la qual havíem intercanviat mirades, somriures i alguna copa.

Assegut al cotxe i fent un repàs a les nostres converses recordo el joc de mirades i de complicitat que ens vam anar intercanviant durant aquella nit de llarga conversa i d’algun secret que ens vam explicar. El que més recordo, és que ella tenia parella però la manera en la qual vam jugar em va encendre i molt la meva curiositat.

No vaig voler forçar cap més trobada perquè coneixia la seva relació amb una altra persona. Ho vaig deixar a les mans del destí per repetir una nova trobada. No sabia ni quan ni el com, però dins del meu cos sempre hi havia la possibilitat de repetir una trobada amb ella per repetir aquell seguit de bones sensacions que havíem experimentat.

Vaig tancar el cotxe, vaig pujar al pis per l’ascensor i em vaig endinsar en una bona dutxa. Faltava una hora i mitja per acudir a la trobada enigmàtica, però havia d’aprofitar el temps per relaxar-me. L’aigua començava a caure per sobre el meu cos i els pensaments anaven brollant com si sortissin de l’aixeta de l’aigua. Pensaments dispersos però que em retornaven a les nits d’aquell estiu.

Un cop dutxat em vaig canviar i em vaig posar ben còmode. Sabia on havia d’anar però no quina sorpresa em tenia preparada. Vaig fer un cop d’ull a la meva reserva de vins per triar un vi adient per aquella vetllada. Com que encara era estiu i havia fet un xic de calor durant el dia, em vaig decantar per un vi blanc, un Silencis. Qui sap si es produirien molts  silencis durant aquella vetllada, però era un bon vi per una bona trobada, com tot semblava indicar.

Faltava una mitja horeta per ser a les 10, vaig agafar el vi, les claus del cotxe, vaig tornar a revisar el missatge per assegurar-me que no m’havia equivocat de dia ni de persona i vaig baixar per l’ascensor amb direcció al cotxe. Vaig sortir del garatge amb direcció a casa seva. No sabia ben bé on vivia però les noves tecnologies fan meravelles i en uns 25 minuts ja havia aparcat el cotxe al meu destí.

Encara faltaven 5 minuts per pujar, vaig acabar de disfrutar d’una cançó que sonava a la ràdio. Vaig tocar l’ampolla per assegurar-me que encara tenia un pèl de frescor. Anaven tocant les 10 quan vaig baixar del cotxe i em vaig dirigir cap al teu pis. Vaig tocar el timbre i enlloc de sentir la teva veu per donar-me la benvinguda només vaig poder sentir allò de “Porta oberta, quan entreu tanqueu-la”. Vaig entrar amb pas decidit i a dins l’ascensor vaig clicar la planta quarta. Arribat a dalt, la porta es va obrir i vaig comprovar com la teva porta estava entreoberta.

Cap allà vaig anar. No es veia a ningú, poc soroll s’escoltava. Vaig obrir la porta i la meva sorpresa va ser quan a l’interior no es veia llum i no hi havia rastre de tu. Vaig dir un tímid hola per a veure si responies, però no vaig rebre cap mena de resposta. Vaig entrar al rebedor i vaig seguir amb pas ferm cap a la següent estança del teu pis. Hi havia un llarg passadís i al final s’hi dibuixava una mica de llum. El teu pis estava envoltat d’un gran misteri, però començava a denotar quelcom que m’agradava, la teva presència.

Vaig obrir la porta del que semblava el teu dormitori i al voltant del llit hi havia tot ple d’espelmes. Asseguda al costat del llit estaves tu i cap allà em vaig dirigir. Anaves vestida amb molt poca roba. Només portaves una fina camiseta de tires i uns pantalons curts, el que va fer augmentar de cop les palpitacions del meu cor.

Vaig dir-te bona nit a cau d’orella i em vas respondre de manera ràpida amb un petó a l’orella i em vas xiuxiuejar “Agafa el tros de tela que hi ha a la tauleta de nit i tapem els ulls, vull que juguis amb mi”. Vaig obeir com no ho havia fet mai i em vaig dirigir cap a la tauleta, vaig palpar aquell tros de tela de seda i et vaig tapar els ulls. La seva resposta va ser de satisfacció i em va mossegar lleument el lòbul de l’orella. 

El meu estat d’excitació anava en augment i de nou va sonar la teva veu per dir-me “estirem al llit i observa el meu cos, vull que juguis amb mi”. Vaig fer cas als teus precs i et vaig estirar al llit. La llum de les espelmes del voltant del llit em van fer veure una cosa molt curiosa, en el moment que et vaig agafar la mà vaig observar que en els canells hi tenies quelcom enganxat.

Vaig besar-te la mà i després em vaig dirigir de nou cap a la teva orella i et vaig xiuxiuejar “què és això que portes enganxat, per tot el teu braç?”. La teva resposta no es va fer esperar i de la teva boca en van sortir unes paraules que encara em van temptar molt més “despulla tot el meu cos i comprova per on ho porto”. Em vaig accelerar encara una mica més, però lluny de deixar-te totalment nua, només et vaig treure la samarreta de tirants. Et vaig voltejar pel llit i vaig comprovar que portaves tot de gomets pel teu cos i llavors vaig saber que la única cosa que volies era marcar-me el camí del teu plaer.

 

El llarg camí el vaig iniciar a les teves mans. Estirada al llit amb els ulls tapats no sabies què era capaç de fer i per on encaminaria la meva llengua. Vaig començar a passar la llengua per les teves mans, vaig girar-les i amunt vaig resseguir el teu canell. Passava suaument la llengua per on més tacte senties i notava com la teva respiració anava en augment... Després hi passava la punta dels dits per fer-te anar excitant encara una mica més.

Els gomets m’indicaven que havia de seguir cap amunt. Vaig anar pujant mica en mica per tot el teu braç, la següent parada obligatòria era el teu coll. Em vaig trobar un gomet al voltant del teu coll. Resseguia el camí amb la llengua passant per l’espatlla i buscant el coll. Vaig mossegar suaument l’espatlla i després la llengua es va apropiar del teu coll. Passant suaument i buscant el contacte de la teva pell mentre anaves augmentant la teva respiració.

L’altre gomet estava situat al lòbul de la teva orella. Vaig decidir fer-li primer una passada suau amb la llengua, però no vaig poder evitar de mossegar-lo lleument fent que el teu cos es mogués de cop i notés com tenies ganes que seguís disfrutant d’aquell moment. Et tenia allà, eres meva i et tenia amb els ulls tapats. Ara només calia seguir el joc dels gomets.

Vaig decidir girar-te i posar-te de cul per amunt. Sabia que m’indicaries el camí de l’esquena. Tots els gomets anaven baixant per la teva columna vertebral. La llengua anava recorrent tota la teva espatlla, els dits van passar pel teu clatell i de tan en tan s’escapava alguna mossegadeta suau que et feia alterar tot el cos. La llengua anava seguint tota la teva columna vertebral, buscant punts de plaer i notant com la teva veu s’accelerava i de tan en tan sorgia algun gemec suau esmorteït per la tela que et tapava la boca.

Els gomets s’aturaven al límit de les teves calcetes.   No vaig poder evitar de jugar amb el límit del que podia veure i vaig decidir prémer suaument el contorn del teu darrera per seguidament tornar a voltejar-te. De cara amunt veia com els gomets se situaven a la zona del teus pits. Aquell era el meu proper repte i no podia deixar-te d’aquella manera, calia seguir amb el joc dels gomets.

El nostre joc anava en augment. No podia deixar passar aquella oportunitat. Mirava els teus pits i contemplava la teva cara amb la vena als ulls, el desig era més que evident. No veies res, no sabies què podia passar i tot i que desitjaves que assaltés terrenys més profunds, primer havia de jugar amb els teus pits.

La llengua va començar a passar per sobre dels teus mogrons, anaves sentint com no es deixava cap espai. Els apretava suaument amb la mà i després decidia acariciar-los amb el palmell de la mà. A mesura que notaves el tacte s’anaven posant més i més durs. El joc havia de seguir. Tornaves a sentir la llengua passar per sobre del mogró i després de sobte s’endinsava una part dins la meva boca per anar-lo xuclant i fent que els teus gemecs fossin més persistents.

El que vaig fer en un primer pit, després ho vaig repetir en el segon. El vaig tocar, xuclar, acariciar, passar-li la llengua sense cessar. Estaves totalment excitada i tenies ganes que allò anés a més. Vaig passar la llengua per entre mig dels dos pits i després per la part de sota els vaig mossegar amb els llavis. Amb cada gest que feia t'estremies un xic més perquè ben aviat arribaria al teu punt més delicat.

Els gomets anaven baixant per sota els teus pits i la propera parada era el teu melic. La llengua recorria cada centímetre de la teva pell i amb el melic no va ser indiferent. Vaig voltejar-lo per seguir el meu camí sense treva. Vaig baixar una mica més fins a la línia que separava el meu vertader desig. Vaig voltejar per sobre les teves calcetes i vaig descobrir que abans d’endinsar-me amb elles havia de seguir més avall.

La meva llengua va passar per sobre del teu sexe i el teu cos va deixar anar un gemec molt més fort, quan et pensaves que m’aturaria per jugar amb ell, però volia fer-te esperar. Volia fer que el teu patiment fos major per després aconseguir un major plaer. Vaig saltar-me les calcetes i vaig enfilar el camí de les cames.

La llengua no va deixar escapar ni un sol racó de les teves llargues cames. Baixava tranquil·lament per  les cuixes deixant anar de tan en tan alguna petita mossegadeta. Darrere venia el dit que seguia recorrent tot allò que anava deixant la llengua. Quan vaig arribar a baix, havia de retornar cap amunt. Pujant per l’altra cama, tot saborejant cada racó del teu cos i disfrutant al màxim dels teus gemecs.

A la cuixa, em vaig anar endinsant a poc a poc cap al punt de no retorn. Les calcetes estaven totalment molles i la meva sorpresa va ser quan te les vaig treure, allà hi havia l’últim gomet que anunciava el punt i final de la meva aventura. Però estaves massa excitada per deixar-te d’aquella manera, calia portar-te al punt àlgid de la nit.

La llengua va seguir enredant-se amb el teu cos. El teu sexe demanava que jugués amb ell. Notaves com anava passant pel voltant i de sobte, s’endinsava dins del teu bosc per fer-te gemegar encara més. Després de la llengua, era el torn perquè els meus dits hi juguessin, notaves com anaven fins al fons. Volies encara més, t’agradava notar la meva presència per entre les cames. Vaig bufar el teu clítoris i vas notar com l’aire passava pel teu sexe. El joc anava a més.

El meu estat d’excitació estava a nivells molt elevats. Em vaig treure els pantalons i vaig començar a passar el meu sexe per sobre del teu per fer que gemeguessis encara més i fessis algun esbufec. Tenies ganes de més i enmig del joc vaig decidir que era el moment d’endinsar-me totalment dins teu. Els dos estàvem gemegant, tu estaves al màxim i quan vaig notar que en poc s’acabaria el nostre joc vaig decidir parar un moment perquè el patiment t’anés en augment.

Amb el teu cos em vas suplicar que havia d’acabar la feina que havia iniciat feia una bona estona. Dins teu hi havia un gomet que demanava de manera incessant que et fes arribar al màxim. De nou el meu sexe va entrar dins el teu i vam descarregar els dos tot aquell joc que havíem iniciat. La passió havia arribat a la seva fi i ja no quedava rastre dels gomets per tot el teu cos.

L’endemà al matí em vaig despertar quan començava a clarejar el dia. No hi eres al meu costat, havies desaparegut. No sabia si tot allò havia estat obra de la meva imaginació o bé havia passat al detall. Em vaig notar alguna cosa al palmell de la mà, hi tenia un gomet enganxat. Em vaig observar la mà i al canell hi tenia un tros de seda lligat. Allò afirmava el que havia passat durant aquella nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada