diumenge, 22 de gener de 2012

Nit d'estiuEra una calorosa nit d’estiu, dormies en el teu llit, però no dormies a gust. Eren cap a les 3 de la matinada. La calor que feia aquella nit et despertava, tot i això desconeixies si estaves en un son profund o què feies, estaves mig desperta fent voltes pel llit sense la consciència del dia atrapada per la nit.

Aquella nit només dormies amb unes calcetes negres i una camiseta. Les calcetes eren de fil, et quedaven ben posades al teu cos i la samarreta anava ben arrapada als teus pits, deixant entreveure que aquella calor t’estava donant una sensació diferent.

Seguies fent voltes per sobre del teu llit. De sobte, vas notar una suau brisa que entrava per la finestra i donava una mica de frescor a la xafogosa nit. Et vas relaxar una mica, la calor ja no era tan persistent, però de cop i volta vas notar una sensació diferent, aquella brisa que havia entrat portava sorpreses.

Estaves tombada de costat al llit i de sobte vas notar com algú entrava dins del teu llit. Lentament vas notar com una mà recorria tot el teu cos. Tu estaves de costat i aquella presència es va posar contra la teva pell. La mà va recórrer els teus cabells suaument i després notaves com la seva boca recorria suaument el teu braç i anava pujant lentament.

Notaves com la seva llengua s’anava apropant lentament cap al teu coll. Petons suaus t’anaven desvetllant mica en mica, i de la calor passaves a les ganes de sentir més. El teu coll estava totalment amarat per aquells petons suaus; les seves mans notaves com es posaven per sota la samarreta i començaven a tocar els teus pits, amb aquell tacte es van endurir de cop.

De sobte, vas notar com et mossegava l’orella, una mossegada amb la punta dels llavis i per darrera notaves com mica en mica aquella presència s’anava excitant i s'apoderava del teu darrere. Mentrestant, les mans seguien jugant amb els teus pits i la boca restava entre el teu coll i les teves orelles.

Sense ni donar-te compte, la samarreta ja te l’havia tret. Les mans jugaven amb els teus pits. Amb la punta dels dits t’agafava suaument els teus mugrons i amb el palmell de la mà premia els teus pits per encara posar-los un xic més durs. En aquells moments la teva respiració era més elevada, no sabies si allò era un somni eròtic o era la realitat.

Però encara havia d’arribar quelcom més excitant. Vas començar a notar com la boca anava baixant per la teva esquena. La llengua recorria la teva nuca, les espatlles... recorria tota la teva esquena, mentre la mà notaves que deixava els teus pits i baixava lentament cap avall. Recorria el teu melic i s’aturava a l’entrada de les teves calcetes.

Els dits passaven a poc a poc per sobre de les teves calcetes i a l’hora notaves com per darrera la llengua arribava just al final de la teva esquena i t’agafava una mica el cul suaument amb la boca, perquè ho notessis. Amb la mà el va prémer amb força, amb la intenció que deixessis anar un lleu sospir.

Els dits seguien recorrent les teves calcetes per sobre la roba. De sobte, vas notar com un dit entrava pel costat i recorria la teva entrada de dalt a baix, notant com estaves excitada i a l’hora molla. El dit va sortir, i després et va posar cara avall i et va treure les calcetes deixant el cul al descobert. Amb el palmell de la mà et va agafar una galta i la premia, les calcetes estaven baixades i notaves com anava jugant amb el teu cul.

Però de sobte, i quan notaves que et feia petites mossegades al cul, et pujava les calcetes i et tornava a girar. Excitada com estave,s es va posar entre les teves cames i vas començar a notar com per sobre les calcetes et passava el seu membre que estava totalment dur. Estaves molt excitada i mentrestant s’anava movent sobre teu, mentre anava xuclant els teus mugrons i notava com cada cop estaves més molla i cada cop tenies més desig que et treies les calcetes de nou. Tenia ganes de fer-te patir. Per això et passava el membre totalment dur per sobre teu.

No podia aguantar més, i mentre seguia jugant amb els teus pits et va retirar les calcetes i va començar a jugar amb el teu clítoris. Els dits es passejaven per sobre del teu sexe, ell estava de costat i els dits no paraven de jugar passant amunt i avall i de tan en tan notaves com un d’ells intentava penetrar-te suaument per excitar-te encara més i notar-te més mullada.

El teu cos estava totalment excitat tu volies molt més, però de sobte vas notar com les calcetes es tornaven a pujar i el teu sexe no podia aguantar més. Va decidir treure’t les calcetes de nou, es va posar entre les teves cames i va començar a jugar amb el teu sexe ja de manera definitiva. No podia aguantar més i tu tampoc. Va posar el cap entre les teves cames, no podia deixar de passar la llengua pel teu sexe i jugar amb el teu clítoris. La llengua anava entrant i sortint i no deixava ni un moment de donar-te plaer, però tu encara volies més i desitjaves notar quelcom més dins teu.

Llavors et va fer aixecar es va estirar i va deixar que et posessis a sobre seu. De cop i volta, va notar com t’asseies sobre seu començaves a moure’t mentre  t’anava agafant els pits i els dos no podíeu parar de gemegar. Els cossos notaven el plaer al màxim i no podies parar de moure’t sobre d'ell fins que els dos vau arribar al clímax.

El dia després al matí la brisa et va tornar a desvetllar de nou. Els teus pensaments es van centrar en allò que havia passat en aquella nit, no sabies si era un somni o la realitat, però imaginar no està pas mai de menys. Com diria Ulpià “Honeste vivere”.
 

1 comentari:

  1. Mhas tallat la respiració. Canvia la ultima frase i la camiseta... Escriu_ne més

    ResponElimina