diumenge, 8 de gener de 2012

A la platja


Era un dia calorós. Les temperatures s’enfilaven d’allò més i es projectava una jornada de molta calor i xafogor. Eren les 9.30 del matí, t’havies despertat i estaves sola. La pregunta era, què faig??? Anar a fer un cafè? No pas. Anar de compres?? Tampoc et motivava...La platja...? Vas decidir anar a la platja com a única opció.

Allà t’havies fixat que sempre hi havia bones sensacions i era una manera de desconnectar. De fet, el teu home era a la feina i ben bé fins a les 3 no arribaria per tant, a prendre el sol era l'opció encertada. Eren els teus dies de vacances i necessitaves cert relax, no t’acabava de motivar cap gran cosa.

Et vas decidir a posar-te aquell biquini que t’agradava. Era tot negre i marcava bé la teva figura. No deixava cap part del teu cos sense destacar. El resultat? Els homes et miraven però a tu ja t’agradava tot i que no sempre els hi tornaves la mirada. T’agradava jugar amb la mirada, mostrar el teu cos...però a quina dona no li agrada que disfrutin del seu cos amb la mirada?

Agafes la tovallola i et dirigeixes cap a baix. Et situes en una zona que sempre t’agrada de la platja de l’Escala. Poses la tovallola, et poses una mica de crema i res. et disposes a passar el que podria ser un matí d’allò més tranquil. Tampoc tens ganes de fer res més. La xafogor és massa asfixiant.

Notes sota les teves ulleres de sol, com les mirades d’algun home encuriosit es troba en el teu cos i van resseguint la teva fina línia del biquini negre, però tu no en fas ni cas. De fet, sembla mentida com a vegades les mirades es noten i avui no és pas l’excepció. Les marques del biquini es fan notar.

Després, et quedes mig adormida però de sobte et despertes pel xivarri de la canalla que està a l’aigua. Et tombes i mires al costat. Sense donar-te compte un noi se t’ha posat aprop. No és que  t’estigui tocant però el tens a pocs metres.

 

Te’l mires i veus com porta un banyador d’aquells una mica apretat. Es nota que el seu cos està treballat i va a nedar... De tant en tant, alguna mirada se li escapa. Li agrada mirar-te quan estàs posada cara avall. Ressegueix les línies del teu biquini, però ho fa de manera dissimulada i t’agrada aquesta elegància al mirar-te.

Tu decideixes començar a jugar. Et descordes la part de dalt del biquini, tot mirant-lo. Però no es veu res, ho fas en principi perquè no et quedi cap marca del biquini per l’esquena. Però tu saps que ho fas per provocar-lo. T’està mirant i t’agrada...deixes caure la part de dalt del biquini a la tovallola sense deixar espai a les mirades però si fent que el noi del teu costat imagini el que vulgui tot seguint el joc.

Tu veus com ell t’està mirant, la seva mirada denota que li agrada el que està veient. De sobte veus com es gira i es posa cap per avall. Sembla que al seu entrecuix s’ha posat incòmode i necessita amagar la reacció que ha tingut. El noi que et mira s’està excitant una mica però encara no del tot.

Decideixes seguir jugant amb ell, però sense que ningú se’n doni compte. El proper pas és agafar, girar-te i posar-te cara amunt i quan sembli que es vegi el teu pit, te’l tapes amb la part de dalt del biquini i te’l poses. Ho ha pogut veure tot, però només podrà imaginar-ho...

Veus com fa un bon resultat. El noi segueix cap per avall, però la seva excitació va en augment. Està tombat i notes com cada cop està més incòmode, lluita per trobar una posició apte per seguir el joc de mirades. A tu t’agrada i t’excites una mica més. Notes com els teus pits es posen durs i com et comences a mullar lentament. La situació t’està portant a un punt important.

El noi es gira una mica i es posa de costat. Veus clarament com tot el vostre joc li està agradant. Se li està marcant i això t’excita de sobrada manera. Estàs molt més excitada i tens ganes de portar el joc a unes circumstàncies molt més properes a la realitat.

Vas a l’aigua a veure com reacciona. Veus que ell s’aixeca després d’uns segons i va cap a l’aigua amb tu. Et poses dins l’aigua i veus com es posa al teu costat. Comenceu a parlar de banalitats que no venen al cas. Era la típica conversa d’ascensor però les vostres mirades segueixen encreuades.

Optes per l’opció d’excitar-lo una mica més. T’ajups una mica i notes dins l’aigua com li toques sense voler el seu banyador i de retruc notes com ell es tira un xic endarrere però fas que la seva excitació sigui molt major i es noti encara més. Es posa un xic dins de l’aigua perquè no es vegi.

Seguiu amb el joc de les mirades i la complicitat. La conversa està estancada. Et poses al seu costat i mentre parleu com aquell qui res, la teva mà va baixant lentament pel seu entrecuix i va buscant un punt interessant. Denota la teva mà per sobre el banyador. El noi s’està posant totalment nerviós, no esperava aquella reacció teva com tu tampoc t’esperaves fer allò amb un desconegut, però les circumstàncies t’estàs superant.

La teva mà va jugant per sota l’aigua. De sobte algú entra dins l’aigua. Agafes i deixes de jugar per sobre el seu banyador. Et gires i et poses contra ell, però sense manera descarada. Notes com t’apreta suaument per darrera per sobre el biquini i tu et mous a poc a poc per acabar de notar-lo i a l’hora tapar les mirades indiscretes.

Cada cop hi ha més gent a la platja, ben aviat l’aigua estarà plena de gom a gom. Cal actuar i acabar amb el morbo que t’envolta. Quan t’estàs movent dins l’aigua decideixes posar la mà per darrera. Notes com ell està molt excitat i aquest fet et supera. La mà es va introduint a dins del seu banyador i comences a jugar així d’esquena a ell.

La mà va tocant el seu membre que està pràcticament a fora. Ell no sap com actuar i prens totalment la iniciativa. Sota l’aigua comences a moure la mà i ell ha de dissimular perquè la gent no vegi el que estàs fent amb la mà. El moviment es va accelerant i de tan en tan et tires endarrere per notar el seu cos i la seva excitació.

Estàs molt excitada. Et deixes portar pel moment. Ell està arribant a cotes que no t’hauries imaginat ni molt menys quan has començat el joc de les mirades. No el veus, però notes com està molt excitat. Amb la mà sota l’aigua apretes fort contra el seu cos. Notes com la seva excitació està arribant al seu punt i final. Ell està en el moment de més excitació. Es deixa anar i apreta contra el teu cos perquè notis com tota la seva passió flueix cap al teu cos en aquell dia assolellat d’estiu.

Agafes, et poses bé el biquini des de dins l’aigua i totalment impassible et dirigeixes cap a la tovallola sense creuar cap mirada amb ell. T’estires a la sorra i mires de controlar la teva excitació per allò que havia passat només feia uns segons...t’has de tornar a relaxar.

1 comentari: