dilluns, 3 de juliol del 2017

ICE BCN


Se sentia lliure i feliç. Per fi, després d'uns mesos horrorosos havia aconseguit guanyar aquella batalla que moltes nits no la deixava dormir. Un cop passat el calvari que havia patit a la seva antiga feina, era lliure i amb ganes d'experimentar. Dins seu li recorria tota l'adrenalina que havia perdut els darrers mesos a causa del contenciós que havia mantingut amb el seu cap, però ja era aigua passada, res ni ningú la podien aturar.

Començava de zero, ho sabia però necessitava sortir, desfogar-se, passar-ho bé i per això va decidir agafar el metro i entrar en el primer bar de copes que trobés al centre de Barcelona. Per la seva ment ressonava la trucada del seu advocat que li notificava que havien guanyat i que s'havien endut el gat a l'aigua. Ara calia celebrar-ho com pertocava, no necessitava ni res ni ningú per gaudir del seu moment.

Era una tarda calorosa, l'estiu s'havia precipitat de cop. Les altes temperatures dibuixaven un estiu tòrrid. Després de baixar del metro, un anhel d'aire calent la va envoltar fins al sortir al carrer. Tot divagant pel centre va veure una terrassa on hi passava l’aire i el nom semblava refrescant, ICE BCN, allí va decidir establir la seva primera aturada per refrescar-se. Va seure en una taula lliure i va demanar un cafè amb gel per treure's la calor sufocant.

Esperant que li arribés el seu elixir estival s'observava a si mateixa. No sabia perquè però s'havia vestit amb una camisa blanca de lli i una mini texana. Al seu voltant hi havia un grup d'adolescents que xerraven airosament, una parella gran que quasi no es deia ni paraula però que amb la mirada s’ho deien tot i un jove que prenia una cervesa mentre mirava constantment la pantalla del mòbil. Ella restava feliç observant allò que la rodejava.

Finalment la cambrera li va portar el que havia demanat, i tot i la calor, li va dedicar un somriure. De sobte, va pensar que allò no tenia preu mentre dipositava el sucre en el cafè i remenava la tassa. Ho feia suaument mentre algun glaçó desprenia gotes de calor. El cafè va entrar dins del got i el gel es desfeia per l'ambient xafogós. Ho va seguir remenant i tot el voltant va quedar pres per les gotes del gel i l'escalfor del cafè.

Es va començar a prendre la beguda refrescant i en el moment que engolia el primer sorbet va notar com la mirada d'algú l'escrutava de dalt a baix, era dona i notava aquestes exhaustives observacions per part de certs homes. Coses del destí va notar com una gota del got regalimava pel seu coll i baixava lentament fins a escolar-se per la seva brusa. Aquella mirada masculina va seguir minuciosament el recorregut de la gota.

Va desar el got humit sobre la taula i va observar l'home que la mirava. Coses de la vida, ell es feia el despistat, però sabia molt bé que li havia clavat la mirada. Va moure el got amb gel i en va extreure un dels glaçons. Es va endinsar en els seus pensaments, en el grau de satisfacció de la resolució del conflicte laboral i sense ni pensar-hi va començar a jugar amb el glaçó que s'anava desfent,  li venia molt de gust per refrescar-se.


Primer se'l va passar per la punta dels llavis mentre pensava en les seves coses. De nou, va notar com una mirada s'incrustava entre els seus llavis i el glaçó. Com una fiblada, es va veure obligada a seguir jugant i a passar-lo pel coll suaument deixant que les gotes baixessin ràpidament pel seu escot tot notant aquella fresca intensa en un dia molt calorós.

Al sentir aquella frescor en el contorn del seu pit, la ment va abandonar els pensaments sobre la seva victòria laboral i va notar com s'enduria a poc a poc fent volar la seva imaginació. Li agradava ser observada per aquell jove i al seu torn gaudia amb tot aquell espectacle. Tot i això, va jugar uns segons més amb el glaçó a la boca i el va engolir a poc a poc. Un sorbet més de cafè i…

Aquell era un joc que li feia pujar l’adrenalina cada vegada més, s’estava deixant portar pel moment. No va poder evitar dirigir la mirada cap al jove que en un primer moment va baixar el cap, però a l’acte va veure com la mirava intensament. En aquest punt, no va poder evitar tornar a buscar un glaçó del got per seguir jugant i provocant-lo. Tot plegat la divertia i l’excitava a l’hora.

Amb el gel a la boca va seguir amb aquell joc pervers que seguia el jove amb gran deteniment. Va copsar com ell s'excitava de sobre manera, no podia parar. Se'l va passar pels llavis, se li desfeia pel coll i a continuació el va dirigir el poc que quedava a l'entrada del seu escot on una gota va relliscar fins a la punta del pit. Totalment desfet, va observar com ja no quedava més gel, el joc s'havia acabat...o no, qui sap.

Va quedar astorada quan al cap de poc el jove pagava el compte i marxava del local. Moguda per la curiositat el va intentar seguir. De sobte, ell es va girar i la va observar amb deteniment. Lluny d'aturar-se va seguir caminant carrer amunt, creuant una munió de turistes que ocupaven la ciutat. Va topar amb un home i quan es va disculpar va passar el pitjor, ja no veia al jove, l'havia perdut...

La seva felicitat es va esvair, es trobava enmig del no res i havia perdut totalment aquell jove que la mirava agosaradament. Es va posar nerviosa sense saber on anar un cop passés tota la munió de turistes. Va seguir carrer amunt sense saber què buscar. Mirava a banda i banda però res...tot plegat s'estava convertint en un carrer sense sortida.

Anava divagant pel carrer. L'expressió de la cara li havia canviat totalment, ja no era la mateixa que jugava a la terrassa del bar. Al cap de 5 minuts va decidir que havia de seguir amb el seu pla inicial i celebrar la victòria laboral, però li costava recuperar el seu aspecte inicial. Va baixar carrer avall i quelcom li va entrar a la sandàlia, va aturar-se davant d'un portal per recolzar-se i treure's allò que la molestava.

De sobte, una porta es va obrir i la va prendre pel braç. Va notar com tota la pell s'eriçava al portar-la cap a dins, l'adrenalina li pujava de nou quan de sobte va notar com una presència masculina l'havia fet entrar dins d'aquell edifici de pisos antics amb una entrada enorme. Va aixecar la mirada i va veure les escales àmplies típiques d'un edifici de finals segle XIX.

La va posar contra la paret freda i a cau d'orella li va xiuxiuejar "és més freda la paret de marbre o el glaçó que t'has desfet?". Automàticament va saber que era el jove que havia observat a la terrassa, tot i que el seu subconscient ja feia estona que ho sabia. Notava les seves mans tendres com la tocaven però es va sorprendre per la fermesa que denotava cada moviment, cada carícia, cada provocació...

Restava immòbil deixant-se tocar, estava embriagada pel desig però sabia que en qualsevol moment passaria a desenfrenar-se. Notava la respiració accelerada d'ell i com li descordava la camisa de lli. Contra la paret, no es podia moure, però li encantava notar com les mans s'endinsaven dins sa camisa i premien descaradament els seus pits moguts pel desig.

El ritme era desenfrenat, no va saber com però li va saber arrencar un primer sospir en el moment que li va tocar la punta del pit amb el seu dit. Es movia mentre jugava amb el coll i sospirava a la seva orella. Ella no es va poder refrenar i amb un moviment va fer que s'enganxés al seu darrera. Aquella situació l’excitava molt, fins al punt de fer-li perdre el control per un moment al notar la seva energia.

La va prémer contra la paret perquè ho notés més, fins que ella es va decidir a actuar. Va moure les mans tot buscant els seus pantalons que estaven tancats per quatre botons. En va desfermar un, dos...i va aconseguir endinsar la punta tot reviscolant allò que li produïa plaer. L'acariciava i a cada nou moviment ell premia amb més força els seus pits fins que un va sortir totalment al descobert.

Al notar aquell moviment, s'hi va tornar i va desfermar el tercer botó tot provocant que li sortís tot el seu plaer. Va començar a jugar-hi tot tocant la punta que apuntava la seva mini texana. Ell es va descontrolar al notar aquell moviment i instintivament va pujar la mini per deixar-la al descobert. Va enretirar un xic la única peça que li quedava per iniciar un joc totalment morbós en l'entrada d'aquell edifici.

Després d'aquella jugada va denotar com ell la posava més fort contra la paret i jugava pel seu darrera. Era un moviment incessant, ple de provocació. El sexe intentava sense èxit entrar, però allò encara els reportava més plaer, més joc, més descontrol, més... De sobte, unes claus es van sentir com queien al terra al intentar obrir la porta, tot es va aturar.

Ell la va agafar d'una revolada, van córrer per l'entrada de l'edifici i es van amagar dins d'una habitació que hi havia al peu de l'escala. A l'entrada hi posava "Porteria" i es van mantenir en silenci, amb la respiració accelerada mentre escoltaven de fons unes passes que enfilaven escala amunt. A l'estona van esbufegar plegats.

No sabia com, però ella s'havia quedat asseguda sobre ell, amb la tensió del moment li havia passat totalment inadvertit. Quan tot va retornar al silenci inicial, van seguir amb el seu joc. Ella es va començar a moure notant com ell ràpidament actuava. Se'l notava de nou vigorós i amb ganes d'acabar tot aquell joc. 

Ell va prendre la iniciativa i la va posar al damunt de la taula del porter. Sense ni esperar va decidir entrar, ho va fer de cop perquè ho notés plaent. La taula aguantava les embranzides que ella notava. Primer eren pausades però a mesura que passava el temps eren més dures i el moble es començava a moure amb insistència. Dins del petit habitacle les respiracions anaven a més i cada cop esbufegaven més.

Ella entomava tot el plaer i fins i tot se li va escapar algun gemec. El jove no ho va poder evitar i li va tapar la boca perquè no fossin descoberts. Els pits d'ella es refregaven per sobre la taula i a voltes intentava agafar-los amb la mà i préme'ls amb força per donar-li molt més plaer. El ritme que portaven era vertiginós, tota la situació els havia portat a aquell espai de plaer.

L'ambient estava totalment carregat per la calor i el fregament dels dos cossos. Ella va aconseguir posar-lo sobre la taula per notar-lo en tot el seu esplendor. Estaven al punt màxim i notava com li queixalava els pits que es movien dins de la seva boca. No podia més i al final es va deixar anar en una intensa onada de plaer que es va desfermar després d'un crit.


Estava massa esgotada i els dos amarats de suor. Aquell no era el plantejament inicial, però amb el cafè amb gel n'havia fet prou. Tota relaxada i amb la ment en blanc va deixar les copes per una altra ocasió, només pensava en arribar a casa, dutxar-se i qui sap què més...

1 comentari: