diumenge, 22 de gener del 2017

El llibre

El passat 13 de gener a la Biblioteca de Tordera vaig presentar el primer llibre del Marquès amb el títol “Les marques del Marquès de la Lluna”. Es tracta d’una història que arrenca amb el triangle entre la Clara, l’Anna i en Jaume amb un fatídic desenllaç el que es coneix com el dia Pi (3/14/16). A partir d’aquí pots conèixer de primera mà com és el present, el passat i el futur dels protagonistes a través d’una sèrie de relats eròtics.Si encara no saps de què va el llibre pots visualitzar el booktrailer de “Les marques del Marquès de la Lluna”.El llibre es pot trobar en format ebook (3,00€) en el següent enllaç:


En el cas que el vulguis trobar en format paper (12,00€) només has d’anar al teu llibreter de confiança i facilitar-li les següents dades:

TÍTOL: LES MARQUES DEL MARQUÈS DE LA LLUNA

AUTOR: XAVIER SERRA ALBÓ

EDITORIAL: EDICIONES MOUSE

ISBN: 978-84-617780-4-1

O bé a la pàgina web de Ediciones Mouse:

http://infomouse74.wixsite.com/mouse/product-page/les-marques-del-marqués-de-la-lluna

Ja han començat a arribar els primers comentaris sobre el llibre. Si ens vols fer arribar el teu fes-ho a través de mail a marquesdelalluna@gmail.com , etiquetant la teva publicació a les xarxes amb l’etiqueta #lesmarquesdelmarquèsdelalluna o a través de qualsevol dels canals del Marquès de la Lluna…

Comentaris:

Mireia: “No sempre pots llegir llibres d’autors coneguts i quan es dóna l’oportunitat és fantàstic, i més ho és descobrir-hi cops amagats! 
Llibre de relats eròtics amb història “atrevida” com a marc. Escenes eròtiques d’alta intensitat però descrites amb molta elegància (tot i ser un autor masculí) .
Capítol preferit: Revenge

Moltes felicitats Xavier Serra, per quan la propera entrega? El Marquès no es fa esperar…”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada