dilluns, 31 d’agost del 2015

Diumenge de platja i...

Era un diumenge d'estiu a la tarda, veníem de gaudir d'un dia de platja calorós i sufocant. Els nostres cossos venien embriagats de calor i de sol, però després de tot un dia gaudint de l'estiu, ja en teníem prou i desitjàvem arribar a casa quan abans millor, però les cues a la carretera desistien l'intent d'arribar ben aviat, semblava una autèntica processó enmig de la carretera...cotxes i més cotxes...

Ens moviem pocs metres i el cotxe es tornava a aturar, i així llarga estona amb una calor sufocant, tot i l'aire del cotxe, la intensitat del sol ens feia caure alguna gota de suor... La rádio amenitzava aquell camí que no semblava tenir fi. De tant en tant, sorgia alguna conversa, però els silencis em portaven a recordar escenes d'aquell dia de retencions i platja.

A primera hora del matí vam arribar, després d'un suau volt pels carrers sinuosos d'aquella vila de la Costa Brava, vam trobar un raconet amb poca gent per situar-nos. A la platja vam passar un dia distret. Enmig de la retenció el pensament va anar directe a un moment determinat del matí, quan els dos entràvem a l'aigua i amb la complicitat de la calor vas mirar a banda i banda per posar sense pudor ta mà per sobre del meu banyador. Tenies ganes de jugar i jo també, però una colla d'adolescents es van apropar fins on érem i ens van fer desistir de qualsevol joc.

El cotxe es va moure encara no dos metres, però la meva ment s'havia quedat aturada en aquell instant del matí quan notava les teves fines carícies sota l'aigua. En aquell moment, vaig notar una suau llambregada que m'observava. No ho vaig poder evitar, però el desig del matí era més que evident i te'n vas adonar a la primera.

Vaig intentar dissimular, però com que només portava el banyador, comportava que res fos més evident que el desig que s'anava manifestant en aquella tarda de retencions entre les meves cames. Vaig fixar la vista endavant, en qualsevol punt de la carretera, però no servia de res, el desig era massa intens, però aquell no era ni el lloc ni el moment perquè la situació agafés més embranzida...

Em vas mirar i vas fixar ta mirada en el meu banyador, però vas fer com si res dirigint la mirada cap a un altre punt, com si res passés... Fins i tot vas tancar els ulls, no sabia en què pensaves. Vaig arribar a la ingènua conclusió que tenies son i que el meu desig era passatger. Vist que semblava que t'adormies, em vaig centrar en moure el cotxe quan pertocava. Ara uns metres, aturat de nou...i aquest semblava el destí fins empendre el camí cap a casa.

La situació no tenia marge de millora, la música seguia sonant, tu semblaves adormida i a mi a voltes em queia una gota de suor...tenia la ment perduda "in the middle of nowhere", vaig moure el cotxe i en aquell precís instant vaig notar com la teva mà recorria el meu banyador. Em vaig quedar glaçat perquè no esperava ta reacció en aquell moment i més quan semblava que dormies.

No podia treure els ulls de la carretera per por de topar amb el cotxe de davant, però notava com ta mà es passejava sense cap mena de problema per sobre del banyador. El meu desig va reviure en dèssimes de segon, apuntava en força amb el tacte suau que notava sense parar.

Ens vam aturar de nou en aquell via crucis de diumenge. Per sorpresa meva, vaig deixar de notar la teva suau mà, però en aquell instant va arribar la sorpresa. Vas tirar el seient cap enrere tot convidant-me a entrar en acció. No ho vaig poder evitar i la meva mà va començar a recòrrer les teves cames morenes pel sol...els genolls i anar pujant suaument, acariciant l'entrecuix amb decisió tot deixant que ma mà seguís gaudint d'aquella cua d'estiu. Volia seguir més amunt, però el clàxon del cotxe del darrera m'indicava que havia de parar i reiniciar la marxa del cotxe...

Vam avançar uns metres i de nou ens vam aturar. Vaig iniciar una conversa sense sentit, només et volia desconcentrar perquè a les poques paraules ma mà tornava a estar al teu entrecuix per rememorar aquelles sensacions amb la voluntat de trobar el plaer d'aquella llarga cua.

Vaig seguir pujant la mà. El vestit s'anava arronsant. Les cames preses pel sol copsaven la meva mirada. Estava més pendent d'aquella imatge del que passava a la carretera. Pujava suau, però amb pas decisiu...fins que vaig topar amb el biquini. El vaig recòrrer i el vaig rememorar fins a topar-me amb la fina tela. Conforme anava passant el suau tacte, sa respiració anava en augment. La situació em posava més i més i les ganes de descobrir anaven in crescendo.

Vaig topar amb diversos impediments, vaig jugar amb el llaç frágil que aguantava aquella poca roba que amagava el  teu punt de desig i plaer. Les ganes em portaven a jugar amb el llaç fins que...no ho vaig poder evitar més i vaig desfer el llaç per obtenir via lliure al plaer màxim i gaudir d'aquella imatge teva, estirada al cotxe i demanant més, més....

El biquini s'havia desfet, el llaç havia desaparegut i ara tenia via lliure per poder gaudir d'aquell magnífic espectacle. Les mans seguien buscant els punts de màxim plaer. Passava el dit suau per sobre el sexe, acariciava sense parar. Ta respiració s'accelerava més i més. S'escoltava suau el brunzit de ta respiració accelerada, el dit no parava de moure's i just en el punt que va entrar a dins sense problemes, vas tancar les cames per seguidament deixar anar un llarg sospir.

Com més entrava i sortia, més gaudia d'aquell espectacle, però de sobte els cotxes de davant es van posar en moviment i un nou clàxon va sonar tot invitant que reprengués la marxa. D'una revolada vaig iniciar de nou la marxa, però amb ganes d'aturar-me  per seguir gaudint del teu sexe.

Però la sort em va abandonar just en aquell moment, els cotxes semblaven no aturar-se i havia d'estar pendent de la carretera. Tenia els dits molls pel teu desig i al notar-los les ganes venien amb més força. Els cotxes seguien avançant, no podia fer res, només conduir, però en aquell precís moment vaig notar quelcom.

La seva mà va tornar a jugar amb mi, la va passar per sobre el banyador suaument, fent que es desfermés. Tocava per sobre i premia en el moment més inesperat...però havia de tenir la vista fixada a la carretera per evitar topar amb els altres. La circulació era més fluida però tu no paraves de jugar. No sé pas com que vas aconseguir treure el meu punt de plaer del banyador, tenies via lliure per acariciar i fer el que volguéssis.

Em costava molt aguantar la compostura. La mà embriagava el meu sexe, pujava i baixava sense aturador... De nou els cotxes es van aturar, sense ni pensar-ho vaig notar com sa boca s'apropava cap al meu sexe, sense ni pensar-ho la va endinsar per iniciar una sèrie de moviments que em portaven al màxim plaer. No podia deixar de gemegar, no podia gaudir més d'aquella situació enmig de la retenció de diumenge sense que ningú sabés el que estaves fent. Entraves i sorties amb decisió, discreció i força.

La situació era totalment incontrolada. Vas aturar el ritme per fer-me patir un xic més. M'observaves la cara de plaer a cada moment que anaves fins al fons, t'encantava la morbositat de la situació i tot plegat et portava a fer-me gemegar més i més, volies descontrolar-me, m'estaves portant cap allà on volies. No sabia si podria aguantar massa estona més les teves embranzides.

Però en aquell moment, un clàxon va xisclar amb força i em va tornar a la carretera. Et vas moure d'entre les meves cames per deixar-me conduir. Tenia ganes de més i més, però la retenció s'havia dissipat i la carretera restava lliure per arribar en uns minuts a casa.

Vaig prémer l'accelerador, necessitava arribar com abans a casa, aquella retenció no podia acabar així. Teníem els cossos amarats de suor i amb ganes de més plaer. L'excitació i la morbositat de la retenció no es podia acabar així, hi mancava un punt i final.

Per fi aparcava el cotxe. Vaig agafar sa mà i vam pujar d'una revolada cap a casa. Al traspassar la porta la meva mà va fer caure la poca roba que portaves deixant només per mi la vista del biquini negre. Vaig situar la mà sobre el llaç i vaig fer caure'l al terra. Vaig fer el mateix amb la part de dalt. Els cossos salats van adreçar-se cap a la dutxa, mentre hi anàvem et vas desfer com si res del meu banyador.

L'aigua fresca va començar a mullar els nostres cossos. Anava regalimant pel cabell, pel coll, els teus pits, el teu melic, el teu sexe, les teves cames...la meva boca va començar a jugar amb el coll, a mossegar-lo suaument mentre amb la mà premia el cul. Vaig posar un xic de gel per ensabonar-te el coll, baixant després cap als pits, resseguint la seva forma i prement-los de tant en tant per aconseguir un suau gemec.

Un xic més de gel per ensabonar-te el ventre. Llavors et vaig posar contra la paret de la dutxa per gaudir de la teva esquena. Les mans lliscaven per ella, volia arribar al cul per poder-lo prémer amb força a l'hora que l'ensabonava. T'encantava que ho fes, la teva respiració accelerada n'era el testimoni més evident...

Et vaig posar més contra la paret, vaig posar gel a la mà per ensabonar el teu sexe. La mà no només volia fer-ho sinò que pretenia fer-te gemegar un xic més. Notaves com t'anava acariciant, ho feia des del darrera perquè així notessis com el meu sexe t'anava prement contra el cul. El movies per notar-ho millor i cada vegada que la mà entrava un xic dins teu, premies amb més força contra el meu sexe...

Cada vegada tenies la respiració més accelerada. Volia fer-te patir com tu ho havies fet a la retenció. Vaig parar per seguir ensabonant les cames. Notaves com anava baixant, deixant enrere el teu punt màxim de plaer, però m'encantava aquella visió tota plena de l'escuma per tot el cos torrat pel sol, amb les fines marques del biquini.

Quan ja et tenia tota ensabonada, vaig engegar de nou l'aigua. Vaig anar treient l'escuma del sabó i a l'hora resseguia el camí de l'aigua. M'aturava al coll, però més avall vaig resseguir la forma dels pits i vaig passar la llengua per les marques del biquini, allò et feia esbufegar un xic més. Vaig seguir baixant per passar aigua pel melic i fer una nova aturada al teu sexe...

L'aigua es passejava amb força pel teu sexe calent que contrastava amb la frescor de l'aigua. Vaig resseguir la marca del biquini amb la punta dels dits, després vaig fer el mateix amb la llengua. La passava suau, fins que vaig arribar al teu darrera i vaig mossegar-lo en el punt que trencava amb la morenor del sol, aquell gest et va fer gemegar amb força.

Vas agafar d'una revolada el gel per començar-me a ensabonar. Ho vas fer per tot el tors nu. Notava com les teves mans es movien pels pectorals, baixaven amb discreció cap al meu entrecuix. Sentia com anaves arribant, un xic més de gel i vas començar a ensabonar el meu sexe que feia una bona estona que volia notar-te. 

En aquest punt em vas manar que t'ensabones el cul. Vaig obeir i situada així vaig començar a passar el sexe pel teu darrera. Notaves com es passejava amunt i avall i et feia copets, primer amb suavitat i després més fort. El sabó comportava que fregués amb suavitat, discorria el sexe sense problema pel teu cul. T'encantava notar-ho, era com si em masturbés i et posava a mil. Et premia el darrera amb la mà amb força. Només feia que gemegar cada vegada més, aquella situació ens posava massa, però vaig parar i et vaig deixar fer, perquè si seguia en aquell punt amb el teu cul ensabonat...

Vas prendre la iniciativa i et vas girar. Les mans es movien amunt i avall, deixant sentir la meva respiració accelerada. Vas engegar de nou l'aigua fresca per anar treient el sabó. L'aigua em recorria tot el cos, et vas ajupir i mentre sentia que l'aigua recorria el meu sexe, te'l vas posar dins la boca i vas fer-me reviure el joc que havies iniciat al cotxe. M'encantava notar com la teva boca jugava amb la punta i la mossegaves lleument.

Notar-te d'aquella manera i amb el suau tacte de l'aigua m'excitava de sobremanera. Vaig aixecar-te, et vaig posar contra la paret i amb l'aigua pels nostres cossos i sense dilacions vaig entrar dins teu amb força. Tenia ganes d'entrar, de moure'm dins teu. Em movia lent, sense parar, xuclant els teus pits i mossegant-los suaument. Els dos gemegàvem amb força i tu et movies contra la paret per notar-me ben al fons.

Els dos gemegàvem cada vegada més, l'aigua seguia caient pels nostres cossos. Les embranzides arribaven quasi fins l'extenuació. Els teus pits es marcaven més que mai en el vidre. Et movies per notar-me perfectament i t'encantava com m'agafava al teu cul amb les mans amb aquell ritme irrefrenable...

Poc podia esperar que et mouries d'aquella manera...els gemecs s'havien convertit en crits, la respiració accelerada anava al límit, poc més podria aguantar entrant amb aquella força dins teu. Et vas moure de nou per fer que deixés anar tot el plaer que portava dins teu amb un crit de gratificant plaer...

Ens vam quedar exhausts per aquella jornada de platja combinada amb una llarga retenció on tot havia començat. La dutxa final havia estat un bon final, mentre l'aigua seguia caient sobre els nostres cossos i ens feia treure l'augment de temperatura amb aquell final d'infart.